Білик поїхала до Ассії Ахат і показала, як вона змінилася в еміграції: зуби білосніжні і жодної зморшки

Популярна українська співачка Ірина Білик поїхала до Ассії Ахат та показала, як її зіркова подруга змінилася в еміграції. Зовсім не така, якою була в Україні.

Публіка добре пам’ятає виконавицю Ассію Ахат. У артистки був унікальний стиль виконання, який неможливо було переплутати з чимось іншим. Окрім того, вона завжди включала у свої виступи соло на скрипці.

Втім, 15 років тому артистка почала зникати з інформаційного простору, і згодом стало відомо, що вона емігрувала. Вона намагалася побудувати свою кар’єру за кордоном, і навіть досягла певного успіху у цьому виклику. Але зацікавити іноземного слухача часом буває неймовірно важко, і згодом дана задача була провалена.

Ірина Білик показала, як змінилася Ассія Ахат

Ірина Білик показала, яких молодих виконавців вона обожнює
Ірина Білик показала, як змінилася Ассія Ахат

Зараз співачка активно підтримує Україну, і навіть нещодавно з’явилася у компанії українських виконавців. Зокрема, Ірина Білик рушила до своєї подруги та показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram їхню зустріч.

Ассія майже не постаріла. Артистка так само виглядає надзвичайно привабливою та доглянутою. У неї ідеальна шкіра та білосніжні зуби.

А вона не зраджує своєму минулому стилю та має таку саму зачіску, як і 20 років тому. На відео ролику Ірина та її зіркова подруга зустрілися в аеропорту, а звідти рушили на зустріч з іншими виконавцями. Якщо придивитися, то можна помітити людину, яка надзвичайно схожа на Аліну Гросу, і імовірніше за все, це саме вона. Як ніяк, Ірина Білик являється хрещеною матір’ю співачки.

Нагадуємо, що в Сполучених Штатах зараз велика кількість українських зірок, включаючи Міку Ньютон, Влада Яму, Олександра Еллерта, Стасю Ровінську та інших знаменитостей. Хоча вони назавжди емігрували в іншу країну, час від часу намагаються показати свою любов до Батьківщини та беруть участь у різних благодійних ініціативах, метою яких є збір коштів та направлення їх до України. Звичайно, не обходиться і без концертів.

Схожі статті

Як виглядає екс-дружина Вакарчука, з якою він прожив 20 років: красуня, від якої погляду не відвести

Ляля Фонарьова віддала коханому Святославу Вакарчуку найкращі роки свого життя, а у відповідь почула те, від чого перевернувся весь її світ.

Ніжна, жіночна та вельми тендітна: як виглядала Надя Дорофєєва, коли виходила заміж за Дантеса та Кацуріна

Рік тому, Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж. Пропонуємо пригадати та порівняти, як зірка виглядала під вінцем з Вовою Дантесом та Мішею Кацуріним.

Об’їздив весь світ, а за дружину взяв українку: як виглядає кохана відомого мандрівника Дмитра Комарова

Об'їздивши пів світу, Дмитро Комаров зрозумів, що найкращі жінки вдома. Тому, повернувшись на Батьківщину, одружився, але не аби з ким, а з володаркою титулу "Міс Україна".

Подарунок від Огіра: як виглядає заміський будинок Тіни Кароль — шикарний сад та власне футбольне поле

Відома артистка Тіна Кароль захотіла хоча б на час відсторонитися від міської метушні, тож обрала для себе життя у просторому маєтку, який їй колись подарував Євген Огір.

Вже доросла та має власну дитину: як виглядає і чим займається єдина донька Юрія Горбунова

Зіркове подружжя Горбунова та Осадчої має двох спільних синів. Проте мало хто знає, що Юрій став батьком ще однієї дитини — доньки своєї першої дружини.

Камалія розквітла після розлучення і вся справа не в Захурі: хто змусив очі співачки світитися від щастя

Найбагатша співачка України Камалія розквітла після завершення шлюбу і вся справа не в Мохаммаді Захурі. Хто ж змусив очі артистки світитися від щастя?