“Найкраща”: Катерина Репяхова показала свою маму та привітала її з особливим днем. Павліку пощастило з тещею

Українська блогера Катерина Репяхова завжди запевняла, що має прекрасні стосунки з мамою, тож не дивно, що на її сторінці періодично з'являються спільні фото.

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова активно веде соціальні мережі. Жінка показує не тільки робочі моменти, а й ділиться подробицями особистого життя. Її єдиного сина та коханого чоловіка можна побачити у її блозі ледь не щодня, а ось мама не такий частий гість.

Проте, у день народження найближчої людини, Катерина не могла оминути маму увагою. Тому, сьогодні на сторінці блогерки з’явилося миле привітання. Жінка нагадала неньці, як її любить, поважає та цінує її турботу.

“Найкраща на Землі матуся! З днем народження тебе! Твоя любов вчить, як у світі жити. Любляча, завжди розуміюча та добра моя мама”, – написала жінка.

Катерина Репяхова показала свою маму
Катерина Репяхова показала свою маму

Крім того, Репяхова створила цілий колаж з архівних фото з мамою. Вона показала себе маленькою в обіймах найріднішої. Вийшов такий собі гайд по спільних спогадах. Й хоча життя жінок не було безхмарним, вони завжди підтримувати одне одну та продовжують робити це й донині.

“До найріднішої”, – підписала фото блогерка.

Катерина Репяхова показала свою маму
Катерина Репяхова показала свою маму

Також, Катерина показала подарунок, який підготувала для мами. Вона обрала ніжний букет рожевих та білих квітів, оформлений у плетений кошик. Реакція мами погано описується словами, проте можна сказати точно – вона залишилася задоволена сюрпризом від донечки.

Не оминула стороною блогерка й свій будинок, у якому прожила 17 років свого життя. Саме туди її привезли батьки з пологового і там вона провела своє дитинство. Зараз, Катерина вже доросла жінка, проте ні на мить не забуває про своє минуле.

Катерина Репяхова показала свою маму
Катерина Репяхова показала свою маму

Схожі статті