Хоче тату і великі губи: мініатюрна зірочка “Дизель Шоу” Вікторія Булітко готується до зміни іміджу

Прекрасна Вікторія Булітко завжди вражала власною красою та жіночністю. Вона ніколи не робила кардинальних змін іміджу, але завжди залишалася стильною та сучасною. Та, схоже, дівчина захотіла нового.

Майже кожна людина періодично мріє про зміни у своїй зовнішності: від простої зміни зачіски чи одягу до більш сміливих рішень. Одна з найвідоміших українських гумористок Вікторія Булітко теж наважилася на щось новеньке та показала себе з татуюваннями та збільшеними губами. Та поки дівчина зробила їх за допомогою фільтрів, щоб дізнатися думку шанувальників.

Вікторія вирішила поцікавитися в авдиторії, чи пасують їй великі губи та тату на тілі. Гумористка показала в сторіс два відео з голосуваннями. Цікаво, дівчина справді наважилася на таку зміну іміджу чи просто таким цікавим чином анонсувала вихід нової пісні від власного гурту?

Вікторія Булітко із Дизель Шоу планує змінити свій образ
Вікторія Булітко із Дизель Шоу планує змінити свій образ

Нагадаємо, що цьогоріч 25 січня гумористці освідчився її коханий Кирило Попович. Хлопець є музикантом, а Вікторія відома своїми чудовими вокальними даними. Тому разом з Кирилом дівчина створила гурт, який вони назвали METELyK. Вони уже записали декілька спільних композицій, а зараз представили нову пісню, яку назвали “Твої губи”.

Зараз гурт Вікторії все ще розвивається, але вже має чимало шанувальників. Найбільшої популярності дівчині вдається досягнути на стрімінгових платформах, тоді як на YouTube перегляди поки що виміряються декількома тисячами. А ось реакція на творчість Булітко та Поповича дуже позитивна. Люди обожнюють і самі пісні, і хімію між закоханими.

Вікторія Булітко зі своїм коханим презентувала нову пісню
Вікторія Булітко зі своїм коханим презентувала нову пісню

Що ж стосується зовнішності, то Вікторія завжди вирізнялася прекрасним стилем навіть без значних змін у своїх образах. Але тату та пухлі сьогодні популярні, тому якщо гумористка хоче спробувати щось новеньке, то аудиторія точно її підтримає.

Схожі статті