Поцілувалися перед шанувальниками: Володимир Ярославський публічно показав почуття до Ольги Мартиновської

Шанувальники давно підозрюють наявність між суддями "МастерШеф" Ольгою Мартиновською та Володимиром Ярославським романтичних взаємин. Тому вони вирішили зробити жест, який все розставив по місцях.

Цікаві конкурси, різноманітні учасники та оригінальні ідеї для страв — це значна частина з того, що дозволяє проєкту “МастерШеф” зберігати свою популярність. Але існує також ще один дуже інтригуючий складник: стосунки Ольги Мартиновської та Володимира Ярославського. Багатьом вбачається у них романтичний підтекст. Але чи насправді він там присутній?

Відповідь на це питання дав допис Володимира Ярославського, у якому він привітав Ольгу з 35 днем народження. Красиві слова він доповнив фотографіями, на одній з яких кулінари цілують одне одного. Без контексту можна було б подумати, що перед нами закохана пара. Насправді ж Ярославський дуже чітко подякував Мартиновській за дружбу.

Володимир побажав Ользі та її донечці Віруні щастя, а батькам кулінарки — здоров’я. Також він подякував за те, що подруга часто довіряється йому у важливих речах та просить поради. Шеф також пообіцяв, що колега завжди може на нього розраховувати.

Володимир Ярославський ніжно привітав Ольгу Мартиновську з днем народження
Володимир Ярославський ніжно привітав Ольгу Мартиновську з днем народження

Мартиновська відповіла свою другу взаємністю. Вона надзвичайно вдячна Вові за багаторічну дружбу, взаєморозуміння, а часом і за сорочку, в яку можна поплакатися. Своїми стосунками кулінари надихають сотні людей. Зокрема, це зазначила переможниця 13 сезону “МастерШеф” Аліна Бурик. Але погодилися з нею не всі коментатори.

Причина не в тому, що Оля та Вова не надихають. Просто попри численні заяви дехто й досі вважає, що кулінари просто жартують на публіку про дружбу, даючи чіткі натяки на те, що між ними все значно ближче. Але ніхто не вважає таку таємничість чимось поганим. Навпаки, у коментарях побажали кулінарам щастя та жити своє найкраще життя!

Схожі статті

“Іноді я буваю дуже емоційним”: Решетнік дав волю почуттям і оскандалився через це – мережа пам’ятає все

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік дав волю почуттям і потрапив у конфуз через це. І хоча пост видалили, мережа пам'ятає все.

Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома: таким його бачить лише Неля Шовкопляс?

Популярний ведучий програми Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома. Саме таким його бачить Неля Шовкопляс?

Тепер це її сім’я: бездітна Руслана розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце

Руслана Лижичко розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце. Зірка вже багато років не народжує, але не зосталася сама.

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи дочок: таку зачіску ще мало хто бачив

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи в неї двох прийомних дочок. Таку зачіску ще мало хто бачив у житті. Як це виглядає?

“Моя маленька копія”: Даша Євтух показала свої дитячі фото з Олександром Глазовим із “МастерШеф-14”

Даша Євтух та Олександр Глазов дуже схожі своїми характерами, принципами та почуттям гумору. Але також у них подібна зовнішність. Хоча на дитячих фото вона більш очевидна.

“Головне не розмір, головне — вміння користуватися”: Леся Нікітюк показала, що робить зі своїм чоловіком

Особисте життя Лесі Нікітюк ніколи не було відкритою книгою для шанувальників. Та нарешті телеведуча вирішила не просто розповісти про коханого, але й показала його авдиторії.