Сільський гламур: як виглядали до популярності Настя Каменських, Тіна Кароль, Ані Лорак – вони стали дівами

Сьогодні цих артисток впізнають не лише в Україні, а й у всьому світі. Мільйони людей співають їхні пісні, а також наслідують їх образи. А хочете знати, як виглядали українські співачки раніше?

До того, як стати відомими співаками зі своїм індивідуальним стилем на сцені, Тіна Кароль, Настя Каменських та Ані Лорак довго експериментували не лише з репертуаром, а й з образами, зачісками та макіяжем. Деякі знайшли “свій стиль” швидко, хтось досі у пошуках, а одна навіть встигла кардинально змінитися не лише зовні, а й внутрішньо та стати для багатьох шанувальників зрадницею.

Сьогодні хочемо згадати, як виглядали ці артистки на зорі своєї кар’єри, перш ніж їх почали називати “дівами”.

Тіна Кароль

Як виглядала до популярності Тіна Кароль
Як виглядала до популярності Тіна Кароль

Мабуть, Тіна Кароль є однією з небагатьох українських співачок, яка дуже швидко знайшла свій стиль на сцені. Щоправда, деяка трансформація її образу все ж таки відбулася. Ще на початку творчого шляху Таня Ліберман, яка від природи мала русяве волосся, перефарбувалася в блонд. Спочатку Тіна експериментувала зі стрижками, вищипувала брови ниточкою і трохи “перегинала” з косметикою. До речі, на той час багато виконавиць виглядали подібним чином. Сценічні вбрання теж були сміливішими, ніж зараз. Сьогодні співачка виглядає як справжня діва – на свої вбрання вона витрачає тисячі гривень, а макіяж став спокійнішим і натуральнішим.

Настя Каменських

Як виглядала до популярності Настя Каменських
Як виглядала до популярності Настя Каменських

На самому початку творчого шляху співачка Настя Каменських щосили експлуатувала образ “спокусниці” і часто з’являлася на публіці в екстремальних міні-сукнях із надмірно глибокими декольте та розрізами, з яскравим макіяжем та масивними прикрасами. Сміливі експерименти продовжуються досі.

Ані Лорак

Як виглядала до популярності Ані Лорак
Як виглядала до популярності Ані Лорак

Співачка Ані Лорак, яка за цей час встигла не лише змінитися до невпізнання, а й стати для багатьох співвітчизників великим розчаруванням через свою боягузливу позицію, спочатку кар’єри одягала на себе все, що можна було тоді купити в магазині. Головна мета – щоб її помітили, і, здається, їй це вдалося.

Схожі статті

Син, втрата якого розділила життя на дві частини, а серце на тисячі уламків: Павлік розповів про своє горе

Віктор Павлік розповів про своє найпотаємніше, що ховає глибоко в серці і не показує нікому-нікому. Артист віддав би все, аби побачити сина знову.

39-річна Тіна Кароль розповіла про шлюб з олігархом: це сталося ще в 2021-му – поп-діва зробила свій вибір

Тіна Кароль вразила своїм зізнанням про шлюб з олігархом. Поп-діва вже давно зробила свій вибір, але не поспішала про нього говорити. Все сталося 3 роки тому.

“Підбивають клинці до нього й інші”: Надя Дорофєєва розповіла, хто заважає їхньому з Кацуріним щастю

Відома співачка Надя Дорофєєва відверто розповіла про тих, хто заважає її стосункам з Кацуріним, та зізналася, як вони впливають на їхнє життя.

МастерШеф 14 сезон 6 випуск від 28.09.2024: хто покинув шоу – “Ніколи не думала, що буду так переживати”

Хто з учасників МастерШеф-14 покинув шоу? У 6 випуску прозвучало ще одне рішення, яке схвилювало глядачів. Усі подробиці в нашому матеріалі.

“Коли ми можемо його побачити?”: 3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель переніс другу операцію

3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель пройшов через другий етап на шляху до свого здоровʼя, але він пройшов невдало. Що зараз з хлопчиком?

Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?