Поруч наче старша сестра: Анатолій Анатоліч показав свою дружину з двома схожими на неї доньками (ФОТО)

Для Анатолія Анатоліча сім'я є особистим центром всесвіту та джерелом натхнення. Без дітей та коханої дружини шоумену не потрібна ніяка слава. Тому найбільше уваги він приділяє саме близьким.

Початок осені — це час, коли діти відправляються до школи, а батьки дуже пишаються своїми нащадками. Не є виключенням і Анатолій Анатоліч. Шоумен завжди радо хвалиться власними дітьми. Нагадаємо, що ведучий має трьох прекрасних діточок від коханої дружини Юлії Бойко.

Наймолодшому члену родини — сину Нілу — цьогоріч виповнилося 3 рочки, а тому всі радощі та складнощі шкільного навчання хлопчик поки відчути не може. А ось 13-річна Аліса і 11-річна Лоліта вже побували на першому дзвонику. З цієї нагоди Анатолій показав сімейні світлини.

Найперше, що можна помітити по фото, так це неймовірна схожість з їхньою матусею. Звісно, риси шоумена присутні, та неповторна краса Юлії все ж є домінуючою. Також відзначимо, що дівчатка дуже раді повернутися до школи. А особливо радісною виглядає молодша Лоліта.

39-річний Анатолій Анатоліч показав дружину та доньок після першого дзвоника
39-річний Анатолій Анатоліч показав дружину та доньок після першого дзвоника

Для першого дзвоника  кожен з членів сім’ї обрав індивідуальний стиль. Замість офіційного вбрання Анатолій віддав перевагу вільному, але досить стриманому стилю. Ведучий вибрав темно-синю сорочку з коротким рукавом і коричневі шорти, які частково відкривають тату.

Юлія підкреслила власну вишуканість сукнею без рукавів, яка тоном підходить до шортів Анатоліча, а також темним беретом і червоною помадою. Аліса одягнена в піджак у клітинку, широкі сині штани в одному тоні та світлі кеди. Лоліта теж віддала перевагу темно-синьому кольору, але виключно для спідниці, а наверх — легкий в’язаний светр світлого кольору.

На свято сім’я Анатоліча завітала з двома красивими букетами. Вони складаються з дуже гарних гладіолусів. А різні кольори — яскраво-рожеві, білі, червоні, світло-рожеві — створюють надзвичайно красиву композицію.

Схожі статті