Краса розкрилася з віком: зрадниця Ані Лорак показала доньку, яка має українське та турецьке коріння (ФОТО)

Ані Лорак показала, як виглядає її дочка Софія Налчаджиоглу від бізнесмена-іноземця Мурата, з яким вона колись жила в Україні. Усі подробиці в нашому матеріалі.

Зрадниця Ані Лорак народила свою дочку Софію за рік до початку усіх основних подій в Україні. Найбільше скандали у своєму житті артистка пережила, поки її єдина спадкоємиця сиділа у візочку. Далі на родину чекали суди через розлучення, поділ майна, шалені репутаційні втрати через зраду артистки.

Разом із Софією вона осіла у Підмосков’ї, де придбала розкішну садибу. Окрім того, Кароліні вдалося заснувати власну компанію і гастролювати за межами російської федерації — в Європі, США і навіть рідній Україні, де вона врешті-решт побувала у 2021-у.

Ані Лорак показала, як виглядає її дочка Софія Налчаджиоглу

Стало відомо, якої національності є співачка-зрадниця Ані Лорак
Ані Лорак показала, як виглядає її дочка Софія Налчаджиоглу

Її спадкоємиця з пелюшок знала, що таке — світське життя. Дитину завжди проводили на публіку, фотографували для журналів, публікували в різних фанатських групах, тощо.

Дочка Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу
Ані Лорак показала, як виглядає її дочка Софія Налчаджиоглу

За останній рік Софія сильно подорослішала, що було особливо помітно на сцені, куди дитина прийшла в вечірній сукні з зачіскою та макіяжем. Вона вже майже доросла до росту зіркової матері.

А у день народження дівчинки на публіку чекало справжнє здивування: Софія змінилася до невпізнаваності. У дівчині можна помітити як українські риси, так і турецькі, і все менше вона схожа на свою бабусю по лінії Мурата. Навпроти, її обличчя тепер нагадує молоду Кароліну, коли вона виконувала українські пісні і навіть не думала міняти Батьківщину на гроші.

Нагадуємо, що її колишній чоловік Мурат рік тому одружився в одразу розлучився. Далі бізнесмен спробував побудувати стосунки з моделлю, після чого стало відомо, що вона вагітна. Тим не менш, від дитини жінка вирішила відмовитися і не наважилася народжувати. За її словами, Мурат обіцяв подбати про них з дитиною, але свою обіцянку не стримав.

Схожі статті