40-річний Григорій Решетнік показав, як дружина контролює його спілкування з дівчатами: “Куди це ти їздиш”

40-річний Григорій Решетнік показав, як дружина контролює його на зйомках. Ведучий вже багато років має справу з молодими учасницями, і Христина це не ігнорує.

Телеглядачам завжди було цікаво, як Христина сприймає необхідність у свого чоловіка працювати з молодими жінками. Як ніяк, рік за роком і він зіштовхуються з вельми красивими учасницями, які боряться за серце холостяка. Деякі з них неймовірно харизматичні, деякі надзвичайно вродливі.

Однак, Христина не збирається по радіювати в інших блогерів та зірок, які розповідають про тотальну довіру у своїй сім’ї. Навпаки, вона демонструє, що в неї все під контролем.

Григорій Решетнік показав, як дружина контролює його на зйомках

Григорій Решетнік відверто розповів про своє особисте життя
Григорій Решетнік показав, як дружина контролює його на зйомках

Так, нещодавно Григорій Решетнік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео ролик, на якому показав, як дружина спостерігає за його роботою в кадрі. Втім, у цей момент ніяких дівчат поруч не було, адже він спілкувався з Олександром та його сім’єю.

Цікаво, що Григорій заявив, що дружина його контролює, а Христина лише підіграла на цей рахунок, заявивши про причину свого візиту.

Григорій Решетнік показав, як дружина контролює його на зйомках. Скріншоти особистої сторінки зірки

“Ну хочу подивитися, куди це ти постійно їздиш? Приїхала, а дівчат немає! Тільки Саша”

Варто зазначити, що останнім часом родина вирішила позбавитися від нав’язаних трендів в соціальних мережах, де зазвичай блогери показують свою ідеальну сім’ю. Зокрема, пара почала показувати правду про батьківство, а також тішить публіку смішними розповідями про те, з якими проблемами зіштовхуються їхні діти, і вони, як матір та батько.

Наприклад, не так давно у поїздці вони загубили сина, забувши його під час подорожі до пошти. Так само Христина розповіла про минулий досвід їхнього відпочинку, коли всі троє отруїлися і тепер згадують про це, коли їздять на море. Григорій же не забуває пошуткувати і над своєю дружиною, і над дітьми.

Схожі статті