Єдина онучка Софії Ротару показала, наскільки розкішним життям живе насправді: яхти, затока та елітне житло

Єдина онучка Софії Ротару показала, наскільки розкішним життям живе насправді. Соня Євдокименко показала яхти, затока та елітне європейське житло.

Коли перед Софією Михайлівною Ротару постав вибір щодо місця та країни проживання, вона обрала Україну. Хоча подейкували, що співачка володіє розкішною квартирою в Москві.

Легенда української естради поселилася недалеко від Конче-Заспи і побудувала розкішний будинок з натурального дерева. Фрагментарно він нагадує зруб. Поруч розкішний київський ліс, власний сад, і не вистачає лише ставка. Вся справа в тому, що співачка обожнює рибалити, і лише заради цього погоджується покинути свою садибу.

Самітницького образу життя вона дотримувалася десятиліттями. І останні декілька років виїжджала за кордон здебільшого лише в Італію. Разом з родиною вони традиційно відпочивають у італійській провінції кожного року у серпні. Ба більше, повідомляли, нібито артистка придбала там віллу і одразу оформила її на свого сина Руслана.

Онучка Софії Ротару показала, як їй живеться в Європі

Павло Дворський розповів, чому Софія Ротару мовчить про свою позицію
Павло Дворський розповів, чому Софія Ротару мовчить про свою позицію

Саме в Італії зараз знаходиться єдина онучка Софії Ротару Соня Євдокименко. Дівчина ділиться на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадрами з відпочинку щонайменше на 2 місяці. І встигла засвітити не тільки матір Світлану, але і бабусю, яка зустрічала свій день народження в оточенні родини.

Саме так стало відомо, що її сину Руслану все ж таки вдалося покинути територію України після його невдалої втечі на плоту.

Онучка Софії Ротару показала, як їй живеться в Європі

Соня ж здебільшого присвячує свої публікації італійським пейзажам. У її блозі з’являються кадри білосніжних яхт, блакитної затоки, фантастичної архітектури. Свого місця положення вона не видає та повністю поважає приватність бабусі.

Цілком можливо, що цього разу родина Ротару затримується Віталії, адже Соня Євдокименко не поспішає повертатися до Сполучених Штатів, де вона вже 5 років працює та живе.

Схожі статті