Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

Здавалося, що у Наталі Могилевської взагалі не має бути жодних проблем з тим, аби реалізуватися в особистому житті. Щоб підкорити її серце чоловіки навіть лазили до неї у вікно що попри її бажання потім потрапляло до преси.

Але чим популярніше жінка, тим важче знайти справжнє кохання. Так сталося і в цьому випадку. Наталя Могилевська вперше вийшла заміж 20 років тому, і шлюб тривав всього рік.

Наталія Могилевська розповіла про свого чоловіка Валентина

Наталія Могилевська розповіла про свій невдалий шлюб
Наталія Могилевська розповіла про свого чоловіка Валентина

Пізніше в її житті були чоловіки, які підкорювали її серця, і серця її шанувальників. Але з жодним з них  вона не знайшла щастя.

Вже у 2020 році шанувальники мали великі сподівання почути про майбутні весілля артистки, адже вона часто виходила в люди з мільйонером Олегом Рижовим, якого обожнювали різні журнали. Чоловік з’являвся на червоних доріжках, вражав своєю вродою та багатствами.

Співачка запевняла, що між ними нічого немає, і вони лише друзі. Так само багатій стверджував, що розмов про кохання йти не може і вони просто давні приятелі. При цьому преса пропускала, що таким чином обидва влаштовують собі піар. Як ніяк, це була б неймовірна пара в українському шоу-бізнесі.

Але згодом стало відомо, що своє серце Наталія Могилевська віддала пану Валентину. Його обличчя показувати вона відмовилася, називати його прізвище також не захотіла, і взагалі заявила, що він планує залишатися в тіні та не проживати публічне життя разом з нею. А ще згодом стало відомо про появу в них двох прийомних дочок. Суто логічно можна припустити, що насправді вони розписалися для того, аби дівчата потрапили до родини. Але ніяких розмов про весілля поки що не ведеться.

І хоча Наталія Могилевська щосили приховувала зовнішність свого обранця, правда вийшла назовні: подруга артистки засвітила чоловіка на її дні народженні.

Схожі статті