Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

Усі шанувальники творчості Камалії прекрасно знають, як довго вона мріяла стати матір’ю, і як багато працювала над тим, аби мати можливість виносити дітей. Врешті-решт, їй довелося звертатися до американських лікарів, які провели їй операцію, а також вдавалася до процедури екологічного запліднення.

В результаті, через 10 років боротьби за щастя материнства артистка народила двох прекрасних дівчат-двійнят. Хоча спочатку вони були дуже схожі між собою, з часом виникає велика різниця у їхній зовнішності і вже зараз помітно, що одна вдалася у матір, а інша батька.

Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко

Камалія показала, як змінилися її доньки від Захура після від'їзду з України
Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко

Тому так сталося, що в родині мільярдера молодша дочка потихеньку почала ставати копією своєї старшої сестри Тані, що народилася від іншого шлюбу та іншої матері.

Дочка Мохаммада Захура Тетяна
Дочка Мохаммада Захура Тетяна

Цікаво, що з нею у співачки взагалі не склалися свого часу стосунки. Між жінками дуже маленька різниця у віці. Тому свою мачуху Таня прийняла далеко не із захватом.

І хоча здавалося, що їх розділяють кілометри, окрім відсутність взаєморозуміння, доля склалася таким чином, що їм довелося зіштовхнутися.

Зокрема, мільярдер евакуював двійнят до Лондона у будинок їхньої старшої сестри, її чоловіка та дітей. Пізніше приєдналася і співачка, але одразу розповіла про те, що їй там раді не були. Конфлікт розгорівся через різні позиції на рахунок росіян. Сама Таня має російське коріння, а її матір проживає в російській федерації. Це стало причиною для сварок, а пізніше співачка вирішила розлучитися з Мохаммадом, так як він не захотів її підтримувати.

Хоча подружжя залишається в хороших стосунках, артистка не приховує, що насправді має образу за цей випадок, із цим вже зробити нічого не можна. Але тим часом вона повністю надає будь-яку підтримку та допомогу колишньому чоловіку і нині вони заради дітей продовжують спілкуватися і навіть не розповідають їм про розлучення.

Схожі статті