У мережі показали дітей Потапа та Насті: дочка Каменських не успадкувала від матері шикарну шевелюру

Й хоча, Потап та Настя Каменських не поспішають тішити шанувальників знімками спільних дітей, ми готові показати, як можуть виглядати їх нащадки.

Чутки про вагітність відомої співачки з’явилися ще до офіційного повідомлення про її шлюб з Потапом. Проте, й досі Настя Каменських не відвідала пологовий. Шанувальники пари продовжують фантазувати на тему їх спільних дітей, а сучасні технології дозволяють, не чекати, а вже зараз подивитися, яким буде результат кохання виконавиці та репера.

Першими до штучного інтелекту вирішили звернулися редактори порталу Люкс ФМ. Вони попросили програму згенерувати фото дівчинки та хлопчика використовуючи гени зірок порівно. Результат неабияк здивував.

“ШІ трішки пожартував, тому донечка Потапа і Насті успадкувала шевелюру батька, а не шикарні кучері матері”, – повідомляється у публікації.

Потап та Каменських показали, як можуть виглядати їх спільні діти
Потап та Каменських показали, як можуть виглядати їх спільні діти

Штучний інтелект проаналізував фото батьків, але чомусь вирішив нагородити дітей скромним волоссям батька. Крім того, дітям дісталися карі очі та пишні губи артистки.

Ми також вирішили поекспериментувати зі штучним інтелектом, тому звернулися до нього з аналогічним проханням. Одне але, ми не завантажувати до ШІ фото зірок, а лише назвали їх імена. Результат, можете оцінити самостійно.

Потап та Каменських показали, як можуть виглядати їх спільні діти
Потап та Каменських показали, як можуть виглядати їх спільні діти

Цього разу, донечка Каменських отримала пишну шевелюру від матері. Пишні вуста також на місці. А ось чому, ШІ вирішив нагородити малечу зеленими очима, якщо обидва з батьків мають темні очі – нерозгадана загадка.

В будь-якому разі, якими будуть діти відомого подружжя, вирішувати природі, а не техніці. Тому, все наведене, можна розглядати тільки, як припущення, або невеличку розвагу. Можливо, у майбутньому, зірки нарешті потішать шанувальників справжніми нащадками.

Схожі статті

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.

Не витримав складного характеру: стиліст Ксенії Мішиної з істерикою просто вибіг з гримерки після її критики

Багато спеціалістів мріють працювати з українськими знаменитостями. Та чи справді роботу з зірками можна назвати мрією? Ксенія Мішина показала, як через емоції від неї пішов майстер зачісок.

Заробляла на цей маєток всю молодість: Софія Ротару показала свій деревʼяний дім з терасою та гортензіями

Відома українська співачка Софія Ротару показала свій розкішний будинок. Знаходиться він подалі від жвавої траси, задля спокою та гармонії зірки.

2 росіяни, зрадник і чоловік мрії: з ким 29-річна Аліна Гросу зв’язала своє життя – “Ставитися, як до царя”

Особисте життя співачки Аліни Гросу завжди було в центрі уваги її шанувальників. Попри свій вік, артистка вже має за плечима кілька серйозних стосунків, які викликали чимало обговорень.

Не кожен чоловік зможе: Тіна Кароль показала, чим займається цілу годину без передиху — під свої ж пісні

Чоловіки можуть брати приклад, а жінки — заздрити! А все тому, що Тіна Кароль показала, як вона цілу годину може займатися тим, у чому більшість втрачає сили ще у перші кілька хвилин.

Привабливий та перспективний: як виглядає перше кохання Каменських та які випробування їм підкинула доля

За стосунками Потапу і Насті слідкували всі. Шанувальники пліткували про їхній зв'язок ще задовго до зізнання пари. Проте мало хто знає, що до шлюбу у Каменських були інші довготривалі відносини.