“Через декілька місяців після пологів”: Слава Камінська зізналася, якої великої помилки припустилася в шлюбі

Екс-учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська поділилася важливими висновками зі свого власного досвіду. Такого вона більше ніколи не допустить.

Відома українська співачка Слава Камінська після початку повномасштабного вторгнення вирішила з дітьми переїхати у більш безпечну країну. Тільки там, жінка нарешті зрозуміла, який помилок припускалася у своєму житті. Мудрими висновками та своїм особистим досвідом, жінка поділилася у своєму Instagram.

Слава зазначила, що раніше понад що цінувала свою кар’єру. Тому, відразу після пологів рвалася на сцену. І не важливо, що вдома її чекало немовля – бабусі та няні прекрасно справлялися з дітьми.

“На сцені Палацу спорту через кілька місяців після пологів – це просто я. Нянь і бабусь не просто так Господь придумав, а кар’єра співачки сама себе не зробить”, – визнала Камінська.

Слава Камінська зізналася, яку життєву правду вона зрозуміла з віком

Проте, зараз, жінка переглянула свої цінності. Нині, вона намагається більше часу приділяти малечі. Щобільше, жінка зрозуміла, що втратила багато спільних спогадів, які могли б бути створені, якщо вона була б поряд. На жаль, час не повернути, а ось надолужити втрачене можливо. Цим Камінська й займається зараз.

“Я раптом зрозуміла, як класно сидіти вдома і піклуватися про дітей. Встати вранці за графіком, лягти спати рано, самі відвозити дітей до школи, самі забирати зі школи”, – зізналася співачка.

Слава Камінська зізналася, яку життєву правду вона зрозуміла з віком
Слава Камінська зізналася, яку життєву правду вона зрозуміла з віком

Вона насолоджується тим, що стала більш обізнаною про життя власних дітей. Жінка хоче завжди бути з ними поруч, щоб першою дізнаватися про їх успіхи та невдачі. Сподіваємося, що відсутність мами не вплинула на їх відносини, а Лаура і Лео відчувають ту підтримку та турботу, яку так хоче продемонструвати Слава.

Схожі статті

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.

Не витримав складного характеру: стиліст Ксенії Мішиної з істерикою просто вибіг з гримерки після її критики

Багато спеціалістів мріють працювати з українськими знаменитостями. Та чи справді роботу з зірками можна назвати мрією? Ксенія Мішина показала, як через емоції від неї пішов майстер зачісок.

Заробляла на цей маєток всю молодість: Софія Ротару показала свій деревʼяний дім з терасою та гортензіями

Відома українська співачка Софія Ротару показала свій розкішний будинок. Знаходиться він подалі від жвавої траси, задля спокою та гармонії зірки.

2 росіяни, зрадник і чоловік мрії: з ким 29-річна Аліна Гросу зв’язала своє життя – “Ставитися, як до царя”

Особисте життя співачки Аліни Гросу завжди було в центрі уваги її шанувальників. Попри свій вік, артистка вже має за плечима кілька серйозних стосунків, які викликали чимало обговорень.

Не кожен чоловік зможе: Тіна Кароль показала, чим займається цілу годину без передиху — під свої ж пісні

Чоловіки можуть брати приклад, а жінки — заздрити! А все тому, що Тіна Кароль показала, як вона цілу годину може займатися тим, у чому більшість втрачає сили ще у перші кілька хвилин.

Привабливий та перспективний: як виглядає перше кохання Каменських та які випробування їм підкинула доля

За стосунками Потапу і Насті слідкували всі. Шанувальники пліткували про їхній зв'язок ще задовго до зізнання пари. Проте мало хто знає, що до шлюбу у Каменських були інші довготривалі відносини.