Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Після розлучення Соломії Вітвіцької з режисером Владом Кочатковим здавалося, що ця історія ще буде тривати довго. Екс-пара поводилася доволі злагоджено і все ніяк не могла розстатися фактично. Хоча шанувальники бажали ведучий усього найкращого, здебільшого також мріяли почути про те, що вони з колишнім чоловіком помирилися. Але все ж таки їхні дороги розійшлися.

Влад поступово почав зникати з оточення Соломії, а в її житті з’явився інший. Мова йде про військового Олексія Ситайла, який раніше займався бізнесом.

Соломія Вітвіцька відгуляла весілля з новим бойфрендом

Соломія Вітвіцька після розлучення з Кочатковим показала свого малюка публіці
Соломія Вітвіцька відгуляла весілля з новим бойфрендом

Новина про новий роман ведучої одразу обросла скандалом. Її звинуватили у тому, що вона нібито зустрічається з одруженим. Зірка не стала чекати довго, одразу вийшла на зв’язок та спростувала дану інформацію. Більше дана тема не піднімалася в мережі.

Вітвіцька тим часом все більше і більше інтригує публіку стосунками з новим обранцем, адже стає зрозуміло, що в них все дуже серйозно. Закохані з’являються на святах своїх родичів, проводять разом найважливіші дні і навіть відвідують весілля.

Так, днями Соломія опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram лінійку фотографій, на яких продемонструвала свій образ для торжества друзів-військових. Телеведуча порушила правила і постала на святі у білі шовкові сукні, а доповнила образ прикрасами з перлин. Тому на весіллі сама виглядала як наречена.

Соломія Вітвіцька відгуляла весілля з новим бойфрендом. Скріншоти особистої сторінки зірки

Судячи з усього, Олексій Ситайло був присутнім лише на реєстрації шлюбу, а от на вечірці вже не з’явився. Соломія тим часом прекрасно проводили час і також поділилася великою кількістю знімків з подругами. Хтозна, можливо це можна вважати хорошою прикметою, і незабаром ми дізнаємося про весілля ведучої?

Схожі статті