43-річний Потап залишив Настю Каменських та показав фанатам іншу: її звуть Євою і вона заробляє мільйони

43-річний Потап залишив дружину Настю Каменських та показав фанатам іншу. Цю неймовірну красуню звуть Євою і вона заробляє справжні мільйони.

Як відомо, Потап та Настя Каменських будували свою кар’єру з нуля. Хіба що старт у співачки був набагато потужніший, так як виросла вона у сім’ї директора хору, а також з дитинства мала можливість подорожувати і бачити світ.

З Потапом їй працювалося нелегко. Артистка мріяла про серйозні композиції, але Олексій краще знався на тому, що швидко стає популярним. Слави вони досягли одразу, згодом зароблялися шалені гроші, а потім Настя розгледіла в Олексієві свого майбутнього чоловіка. Хтоб міг подумати, що ці двоє, які постійно сварилися та не могли знайти ніякого компромісу, врешті-решт стануть коханцями.

Потап показав свою зустріч з Євою Лонгорією

Співачка Настя Каменських зі своїм коханим Потапом
Потап показав свою зустріч з Євою Лонгорією

Але все рано чи пізно закінчується, тому не можна засуджувати публіку за те, що вона підозрює пару розлучені. Настя Каменських та Потап майже повністю припинили виходити разом в люди, вдаються до мінімальної взаємодії в соціальних мережах і часом поводяться як чужі.

Олексій їздить у робочі поїздки сам, а його дружина тим часом бере участь у різноманітних заходах, дає концерти, приходить на телебачення.

І все більше поруч з ним з’являються красиві жінки. Окрім того, що чоловік записав дует з новою виконавицею, нещодавно він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, який був зроблений разом з голлівудської акторкою Євою Лонгорією, яка свого часу прославилася завдяки серіалу “Відчайдушні домогосподарки”.

Потап показав свою зустріч з Євою Лонгорією

Настя Каменських на даний кадр ніяк не відреагувала, хоча немає сумнівів, що вона була б сама неймовірно рада познайомитися з пані Євою, яка досі користується любов’ю усього світу, озна вона та бажана в будь-якому куточку Землі. Нагадуємо, що свого часу знаменитість була настільки популярною, що реклами з нею транслювали також і на українському телебаченні.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?