Пунктик на діджеїв: Леся Нікітюк розповіла про хлопців, з якими крутила у минулому та показала їхні фото

Відома телеведуча Леся Нікітюк воліє не розкривати подробиць особистого життя. Проте цього разу, жінка вирішила зробити виняток та прочинила завісу свого минулого.

Популярна телеведуча та блогерка Леся Нікітюк не бажає говорити про особисте. Зазвичай на питання підписників про кохання та власну родину, вона просто віджартовується, згадуючи про те, що у дитинстві її обмели віником. Проте, сьогодні вона вирішила відверто поговорити з підписниками та показала архівні фото зі своїми колишніми кавалерами.

У фотоблозі зірки з’явилося нове відео. І не важливо, що телеведуча взялася за рекламу чергового приладдя для вкладання волосся, головне, що Леся розкрила таємницю особисто життя. Телеведуча показала декілька знімків зі своїми колишніми.

Нікітюк зізналася, що фото зроблені, коли їй було всього 17 років. Судячи з її розповіді, тоді Леся не рівно дихала до представників професії діджея. Адже не один, а два її колишніх хлопці були залучені до цієї роботи.

“Готові, Леся Іванівна у 17 рочків. З хлопцем діджеєм до речі, він тут якраз спить на фотці”, – зізналася Леся.

Леся Нікітюк показала своїх колишніх кавалерів
Леся Нікітюк показала своїх колишніх кавалерів

Утім, її не можна в цьому звинувачувати, хлопці дійсно симпатичні. А бути поруч з діджейським пультом на місцевих дискотеках, було дуже поважним привілеєм. Схоже, що блогерка вміло користувалася чоловічою увагою.

“Це ще один діджей, хлопець з яким я зустрічалася”, – показала архівну світлину телеведуча.

Леся Нікітюк показала своїх колишніх кавалерів
Леся Нікітюк показала своїх колишніх кавалерів

На цьому відвертості від телеведучої завершилися. Про її нинішнє особисте життя й досі немає конкретної інформації. Раніше, зірка розповідала, що має стосунки, але пара не обмежено обов’язками. Такий вибір телеведучої пов’язують з її напруженим графіком, адже окрім постійних зйомок, жінка часто навідується до родини та бавиться з племінницями. На якісну романтику просто немає часу.

Схожі статті

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.

Не витримав складного характеру: стиліст Ксенії Мішиної з істерикою просто вибіг з гримерки після її критики

Багато спеціалістів мріють працювати з українськими знаменитостями. Та чи справді роботу з зірками можна назвати мрією? Ксенія Мішина показала, як через емоції від неї пішов майстер зачісок.

Заробляла на цей маєток всю молодість: Софія Ротару показала свій деревʼяний дім з терасою та гортензіями

Відома українська співачка Софія Ротару показала свій розкішний будинок. Знаходиться він подалі від жвавої траси, задля спокою та гармонії зірки.

2 росіяни, зрадник і чоловік мрії: з ким 29-річна Аліна Гросу зв’язала своє життя – “Ставитися, як до царя”

Особисте життя співачки Аліни Гросу завжди було в центрі уваги її шанувальників. Попри свій вік, артистка вже має за плечима кілька серйозних стосунків, які викликали чимало обговорень.

Не кожен чоловік зможе: Тіна Кароль показала, чим займається цілу годину без передиху — під свої ж пісні

Чоловіки можуть брати приклад, а жінки — заздрити! А все тому, що Тіна Кароль показала, як вона цілу годину може займатися тим, у чому більшість втрачає сили ще у перші кілька хвилин.

Привабливий та перспективний: як виглядає перше кохання Каменських та які випробування їм підкинула доля

За стосунками Потапу і Насті слідкували всі. Шанувальники пліткували про їхній зв'язок ще задовго до зізнання пари. Проте мало хто знає, що до шлюбу у Каменських були інші довготривалі відносини.