Могла стати матір’ю ще раз, а син Руслан не був би один: Софія Ротару розповіла, про що шкодує найбільше

Легенда української естради Софія Ротару розповіла, яку правду не може відпустити досі. Хоча зірка мала надзвичайну кар'єру, в сімейному життя вона впустила дещо важливе.

Софія Ротару завагітніла майже одразу після весілля. Хоча співачка мала далеко йдучи плани на рахунок своєї кар’єри, дуже хотіла дитину. Її новоспечений чоловік Анатолій Євдокименко дану позицію не розділяв, тому співачці довелося вдатися до хитрощів. Артистка сама розповіла в інтерв’ю, як заявила чоловіку про те, що вагітна. А коли він звик до думки, що стане батьком дійсно завагітніла.

В результаті народився хлопчик Руслан, який ріс серед інтелігенції, мав інженерні здібності та обожнював точні науки. Хлопець отримав блискучу освіту, і в юності навіть вважався золотою молоддю.

Ходили чутки про те, що в нього була рідна сестра, яка народилася у Софії Михайлівни від Володимира Івасюка. Але плітки залишалися плітками: Ротару говорила, що дитина в неї лише одна.

Софія Ротару розповіла про найбільшу помилку, про яку шкодує

Павло Дворський розповів, чому Софія Ротару мовчить про свою позицію
Софія Ротару розповіла про найбільшу помилку, про яку шкодує

А пізніше вразила публіку зізнанням, що насправді шкодує. Виявляється, співачка хотіла б стати матір’ю ще раз, але так цього і не зробила. Співачка мала завантажені гастрольні графіки, стрімку кар’єру, бізнес, тощо. Сім’я ніколи не сиділа на місці, розвивалася та рухалася вперед.

І вже нікого не здивувати тим, що знаменитості часто взагалі не знаходять часу для своєї сім’ї, і через це розлучаються та пізно наважуються на поповнення.

Але Софія Михайлівна змогла поєднати особисте життя та кар’єру. Хіба що сильно шкодувала, що не наважилася на ще одну дитину. І хоча у Руслана не було рідних братів та Sister, в нього була велика кількість кузині. Тож не можна сказати, що родина була маленькою. А що ще більш цінне: вони і зараз велика прекрасна сім’я, яка багато часу проводить разом, подорожує, зустрічає свята під одним дахом.

Зокрема, зараз пліткують, нібито Софія Ротару проживає разом з сином та невісткою в Італії. Мовляв, в них навіть з’явилася власна нерухомість там.

Схожі статті

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.

Не витримав складного характеру: стиліст Ксенії Мішиної з істерикою просто вибіг з гримерки після її критики

Багато спеціалістів мріють працювати з українськими знаменитостями. Та чи справді роботу з зірками можна назвати мрією? Ксенія Мішина показала, як через емоції від неї пішов майстер зачісок.

Заробляла на цей маєток всю молодість: Софія Ротару показала свій деревʼяний дім з терасою та гортензіями

Відома українська співачка Софія Ротару показала свій розкішний будинок. Знаходиться він подалі від жвавої траси, задля спокою та гармонії зірки.

2 росіяни, зрадник і чоловік мрії: з ким 29-річна Аліна Гросу зв’язала своє життя – “Ставитися, як до царя”

Особисте життя співачки Аліни Гросу завжди було в центрі уваги її шанувальників. Попри свій вік, артистка вже має за плечима кілька серйозних стосунків, які викликали чимало обговорень.

Не кожен чоловік зможе: Тіна Кароль показала, чим займається цілу годину без передиху — під свої ж пісні

Чоловіки можуть брати приклад, а жінки — заздрити! А все тому, що Тіна Кароль показала, як вона цілу годину може займатися тим, у чому більшість втрачає сили ще у перші кілька хвилин.

Привабливий та перспективний: як виглядає перше кохання Каменських та які випробування їм підкинула доля

За стосунками Потапу і Насті слідкували всі. Шанувальники пліткували про їхній зв'язок ще задовго до зізнання пари. Проте мало хто знає, що до шлюбу у Каменських були інші довготривалі відносини.