Як виглядає 17-річний син Олександра Пономарьова: милий хлопець з розкішними кучерями і світлими очима

Єдиний син відомого українського співака Олександра Пономарьова вже зараз вражає харизмою та може позмагатися зі своїм зірковим батьком.

Народний артист України Олександр Пономарьов після розлучення з Оленою Мозговою в холостяках ходив не довго. У 2006 році, співака одружився вдруге. Його обраницею стала Вікторія Мартинюк, яка і подарувала коханому сина.

На жаль, їх стосунки не склалися. Олександр покинув дружину через ультиматум, який вона озвучила – вона, або дочка. Коли маленькому Сашку було всього 4 роки, батьки розлучилися. Щобільше, дитину вони “ділили” через суд. Проте, розрив батьків не змусив Олександра відмовитися від свого єдиного сина.

Олександр Пономарьов показав, як виглядає його єдиний син
Олександр Пономарьов показав, як виглядає його єдиний син

У своєму Instagram, Пономарьов періодично публікує фото з сином. І хоча сам хлопець не веде публічного життя, він не проти з’явитися на спільних з батьком світлинах. Останнє фото хлопця співак виклав на свій день народження. Тоді, Сашко приїхав до батька, аби привітати його зі святом.

“Син приїхав привітати! Улюблена живність поруч! Слава Богу!”, – описав свої почуття артист.

Олександр Пономарьов показав, як виглядає його єдиний син
Олександр Пономарьов показав, як виглядає його єдиний син

Зараз, Сашку вже 17 років. Він помітно змужнів та має привабливу зовнішність. Світлі блакитні очі, шикарні кучері та виразні риси обличчя – всю цю красу він перейняв від батьків. А турботливе виховання зроблять його гідним чоловіком.

Нагадаємо, окрім сина Сашка, Пономарьов має двох донечок – рідну 25-річну Євгенію та названу 30-річну Зою, для якої він став справжнім батьком у шлюбі з Мозговою. Навіть після розлучення, чоловік всіляко підтримує дівчину та регулярно з нею спілкується. Нещодавно, вона вразила мережу особистим зізнанням – Зоя знайшла своє щастя в особі коханої Юлії. Як довго жінки у відносинах поки не відомо.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?