Темне піксі як у Мілли Йовович: Даша Квіткова відмовилася від блонду з довжиною і кардинально змінила імідж

Колишня дружина Нікіта Добриніна та переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова кардинально змінила імідж та показала, як виглядає з новою стрижкою. Зірка обрала темне піксі.

Є багато простору для дискусії, коли глядачі бачать на екрані 20 дівчат, що будуть боротися за серце холостяка. Зазвичай, учасниць підбирають за багатьма факторами, і не менш важливий — це врода.

Даша Квіткова завжди відрізнялася фантастичними зовнішніми даними. І не дарма після своєї появи у шоу вона набрала шалену популярність соціальних мережах, а згодом почала підписувати рекламні контракти. Ніжний та легкий образ, приємна зовнішність, делікатна вимова, інтелігентність, — усе це про колишню дружину ведучого Нікіта Добриніна.

Даша Квіткова відмовилася від блонду з довжиною і кардинально змінила імідж

Даша Квіткова вперше стала хрещеною мамою
Даша Квіткова відмовилася від блонду з довжиною і кардинально змінила імідж

Після розлучення блогерка продовжила свою публічну діяльність, і саме так на даний момент будує своє життя, крокуючи через усі негаразди разом з підтримкою своїх підписників.

Користувачі цікавляться її контентом не тільки через любов до героїні блогу, але й через велику кількість корисних речей, які вони можуть звідти взяти: від цікавого макіяжу до місць, які можна відвідати.

А Даша ніби все сильніше поринає у світ моди та краси. Зокрема, нещодавно заради нової фотосесії вона кардинально змінила свій імідж і постала в дуже неочікуваному образі. Справа в тому, що для фото Квіткова відмовилася від свого улюбленого блонду, який виглядає з її обличчям найкраще, а також позбавилася від довжини. Це абсолютно новий стиль, в якому її ніколи не бачили до сьогодні.

У коментарях підписники одразу ж почали ділитися своїми думками на рахунок побаченого, і як завжди, хтось знайшов дане фото якісним та модним, комусь взагалі не сподобалося.

Варто відзначити, що колись моду на таку стрижку ввела Мілла Йовович. Побачивши коротку зачіску на голівудський зірці, увесь світ послідував її прикладу та почав експериментувати із зовнішністю. Так само дана стрижка стала легендою завдяки Рубі Роуз.

Схожі статті

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.

Не витримав складного характеру: стиліст Ксенії Мішиної з істерикою просто вибіг з гримерки після її критики

Багато спеціалістів мріють працювати з українськими знаменитостями. Та чи справді роботу з зірками можна назвати мрією? Ксенія Мішина показала, як через емоції від неї пішов майстер зачісок.

Заробляла на цей маєток всю молодість: Софія Ротару показала свій деревʼяний дім з терасою та гортензіями

Відома українська співачка Софія Ротару показала свій розкішний будинок. Знаходиться він подалі від жвавої траси, задля спокою та гармонії зірки.

2 росіяни, зрадник і чоловік мрії: з ким 29-річна Аліна Гросу зв’язала своє життя – “Ставитися, як до царя”

Особисте життя співачки Аліни Гросу завжди було в центрі уваги її шанувальників. Попри свій вік, артистка вже має за плечима кілька серйозних стосунків, які викликали чимало обговорень.

Не кожен чоловік зможе: Тіна Кароль показала, чим займається цілу годину без передиху — під свої ж пісні

Чоловіки можуть брати приклад, а жінки — заздрити! А все тому, що Тіна Кароль показала, як вона цілу годину може займатися тим, у чому більшість втрачає сили ще у перші кілька хвилин.

Привабливий та перспективний: як виглядає перше кохання Каменських та які випробування їм підкинула доля

За стосунками Потапу і Насті слідкували всі. Шанувальники пліткували про їхній зв'язок ще задовго до зізнання пари. Проте мало хто знає, що до шлюбу у Каменських були інші довготривалі відносини.