Фото з ним, його енергія і його спогади: 39-річна Тіна Кароль показала маєток, який їй залишив чоловік Огір

Більше 10 років Тіна Кароль живе без чоловіка, якого обрала, аби зустріти старість разом. Але він їй залишив не тільки сина, але й дім. Як він виглядає?

Тіна Кароль завжди говорила про те, що найважчим в житті для неї було змиритися з втратою свого чоловіка. Євген у її долі з’явився неочікувано, але його присутність одразу помітили. Творчість артистки змінилася, стала романтичною та легкою. Саме тоді вона переживала підйом.

Так само відбувалися трансформації в її особистому житті. Тіна таємно вийшла заміж за коханого на Мальдівах, а потім приїхала в Україну, щоб зіграти пишне весілля. На той момент Євген вже був розлучений, мав позашлюбного сина, мріяв про міцну та люблячу родину, і був готовий зробити для цього абсолютно все.

Тіна Кароль показала будинок, який для неї побудував Євген Огір

Тіна Кароль показала, як виглядає її заміський будинок під Києвом
Тіна Кароль показала будинок, який для неї побудував Євген Огір

Незабаром Тіна завагітніла, а він взявся будувати маєток для них — сімейний, теплий та повністю свій. Вже дуже скоро родина дізнається про страшний діагноз, який повністю вирішив долю Євгена — онкологія.

Побудувати будинок він не встиг. Побачити свого сина дорослим він також вже не сподівався. Єдине, що залишалося — дати настанови коханій дружині, яка мала йти далі по життю без нього. Тіна Кароль безумовно впоралася, і зробила все, що мала.

Вона виростила свого сина так, аби новина про смерть близьких його не збила зі шляху, як колись її. Веніамін навчився ставитися до цього інакше. Але велику пам’ять про тата ціна ніколи не піддавала сумнівам.

39-річна Тіна Кароль показала, як виглядає сад біля її будинку
Тіна Кароль показала будинок, який для неї побудував Євген Огір

Зокрема, навіть зараз вона мешкає у маєтку, який для них побудував Євген. Він знаходиться в передмісті Києва, має величезний розарій та город.

У ньому 3 поверхи. Є студія звукозапису, спортзал, а також велика гардеробна. В усьому будинку відчувається присутність чоловіка, адже саме такою була задумка ціни, яка хотіла залишити їхнє гніздечко сімейним.

Тіна Кароль показала, як виглядає її заміський будинок під Києвом
Тіна Кароль показала будинок, який для неї побудував Євген Огір

Цілком можливо, що таким будинок залишиться назавжди, поки не зміняться покоління у цій сім’ї.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?