Ольга Сумська зібрала валізи та виїхала за кордон: все через екс-чоловіка, який вже давно знайшов іншу

58-річна Ольга Сумська зібрала валізи та виїхала за кордон з України. Це сталося через екс-чоловіка Євгена Паперного, який вже давно знайшов іншу.

Історія стосунків Ольги Сумської з Євгеном Paper ним, з яким вона колись знаходилася в шлюбі дійсно вражає. Мало кому вдається перейти з серйозного конфлікту з екс-з чоловіком до повного прийняття та дружба.

Ці стосунки були наповнені стресом, болем, а також зрадами. У Євгена були погані звички, а Ольга В’ячеславівна швидко знайшла іншого, з яким змогла знайти і сердечну прив’язаність, і тепло, і гармонію у взаєминах. Під час чергового скандалу вдома Сумська повідомила про свої походи наліво, зібрала валізи, забрала дочку та поїхала до коханця Віталія Борисюка. У житті Євгена також незабаром з’явилася інша жінка, яка покинула свого благовірного заради нього.

І хто би міг подумати, що через роки Паперний все ж таки поставить професійні якості своєї колишньої дружини та її обранця вище за власні образи. Але так і сталося! Незабаром пара приєдналася до трупу Євгена, якою він управляє донині.

Ольга Сумська виїхала за кордон з колишнім чоловіком Євгеном Паперним

Ольга Сумська повідомила, що Євген Паперний переніс операцію
Ольга Сумська виїхала за кордон з колишнім чоловіком Євгеном Паперним

Можна сказати, що його вистави ледь не найуспішніші в Україні. Неймовірний акторський склад, харизма, хімія, яка відбувається між головним тріо, — усе це підкорює серця. І завдяки Євгену нещодавно театр зміг виїхати за кордон.

 Ольга Сумська виїхала за кордон з колишнім чоловіком Євгеном Паперним

Ольга В’ячеславівна вийшла на зв’язок з аеропорту та повідомила, що вони вилетіли в Амстердам, де незабаром і станеться їхній новий виступ. Сумська зробила велику кількість фотографій з Нідерландів, однак свого чоловіка Віталія Борисюка не засвітила. Є висока імовірність того, що він також знаходиться у поїздці, але уникає зайвих фото через небажання отримати зауваження від публіки.

Як ніяк, коли українські зірки-чоловіки виїжджають за кордон, то одразу виникає запитання, як вони це зробили. Євгена Паперного це вже не тривожить, адже йому далеко за 60.

Схожі статті

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.

Не витримав складного характеру: стиліст Ксенії Мішиної з істерикою просто вибіг з гримерки після її критики

Багато спеціалістів мріють працювати з українськими знаменитостями. Та чи справді роботу з зірками можна назвати мрією? Ксенія Мішина показала, як через емоції від неї пішов майстер зачісок.

Заробляла на цей маєток всю молодість: Софія Ротару показала свій деревʼяний дім з терасою та гортензіями

Відома українська співачка Софія Ротару показала свій розкішний будинок. Знаходиться він подалі від жвавої траси, задля спокою та гармонії зірки.

2 росіяни, зрадник і чоловік мрії: з ким 29-річна Аліна Гросу зв’язала своє життя – “Ставитися, як до царя”

Особисте життя співачки Аліни Гросу завжди було в центрі уваги її шанувальників. Попри свій вік, артистка вже має за плечима кілька серйозних стосунків, які викликали чимало обговорень.

Не кожен чоловік зможе: Тіна Кароль показала, чим займається цілу годину без передиху — під свої ж пісні

Чоловіки можуть брати приклад, а жінки — заздрити! А все тому, що Тіна Кароль показала, як вона цілу годину може займатися тим, у чому більшість втрачає сили ще у перші кілька хвилин.

Привабливий та перспективний: як виглядає перше кохання Каменських та які випробування їм підкинула доля

За стосунками Потапу і Насті слідкували всі. Шанувальники пліткували про їхній зв'язок ще задовго до зізнання пари. Проте мало хто знає, що до шлюбу у Каменських були інші довготривалі відносини.