Леся Нікітюк кардинально змінила імідж і відростила довге світле волосся: відливає сріблом і має локони

Леся Нікітюк кардинально змінила імідж і відростила довге світле волосся. Такою красунею український шоу-бізнес її ще не бачив. Фото в нашому матеріалі.

Леся Нікітюк закохала в себе публіку власним почуттям гумору. Безумовно, це була її найсильніша сторона на початку кар’єри. Пізніше зірка почала активно займатися своїм іміджем і з головою поринула у телевізійну діяльність.

Вона зайняла нішу розважального шоу, і донині являється однією з найпопулярніших ведучих. Це та особистість, яка, навіть потрапляючи у проблеми, може викликати посмішку на обличчі. Наприклад, публіка досі пам’ятає, як вона заборгувала продюсерам програми про подорожі кругленьку суму, і це лише змушує любити її більше.

Леся Нікітюк змінила зачіску та показала, як виглядає в стилі Таргарієн

Ведуча Леся Нікітюк показала, як приготувати макарони з піцою
Леся Нікітюк змінила зачіску та показала, як виглядає в стилі Таргарієн

Останнім часом Леся ще й підкорює своїми нарядами та макіяжем. Все більше користувачки переглядаються до образів зірки і навіть копіюють їх. Але і Леся Нікітюк часто стає косплеєром.

Наприклад, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже фото, на якому постала в образі героїні циклу романів “Пісня про лід та полум’я”. Вітчизняний глядач знайомий з цим персонажем заводячи франшизі “Гра престолів”.

Леся Нікітюк змінила зачіску та показала, як виглядає в стилі Таргарієн

У кадрі зірка постала з довгими білосніжними косами, які видливають сріблом. А зачіска була вже завершена, а тому разом з косами можна помітити красиві локони. Образ костюмом вона не доповнювала, а зробила кадр у чорній майці та джинсових шортах.

Варто відзначити, що Лесі неймовірно пасує такий колір волосся, і вона одразу стало виглядати набагато аристократичніше, і могла б ідеально вписатися у нинішній каст серіалу “Дім дракона”.

Хто знає, можливо Лесі вдасться забратися ще вище та отримати роль однієї з Таргарієнів. Тим паче, що акторські здібності у неї також на висоті.

Схожі статті

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.

Не витримав складного характеру: стиліст Ксенії Мішиної з істерикою просто вибіг з гримерки після її критики

Багато спеціалістів мріють працювати з українськими знаменитостями. Та чи справді роботу з зірками можна назвати мрією? Ксенія Мішина показала, як через емоції від неї пішов майстер зачісок.

Заробляла на цей маєток всю молодість: Софія Ротару показала свій деревʼяний дім з терасою та гортензіями

Відома українська співачка Софія Ротару показала свій розкішний будинок. Знаходиться він подалі від жвавої траси, задля спокою та гармонії зірки.

2 росіяни, зрадник і чоловік мрії: з ким 29-річна Аліна Гросу зв’язала своє життя – “Ставитися, як до царя”

Особисте життя співачки Аліни Гросу завжди було в центрі уваги її шанувальників. Попри свій вік, артистка вже має за плечима кілька серйозних стосунків, які викликали чимало обговорень.

Не кожен чоловік зможе: Тіна Кароль показала, чим займається цілу годину без передиху — під свої ж пісні

Чоловіки можуть брати приклад, а жінки — заздрити! А все тому, що Тіна Кароль показала, як вона цілу годину може займатися тим, у чому більшість втрачає сили ще у перші кілька хвилин.

Привабливий та перспективний: як виглядає перше кохання Каменських та які випробування їм підкинула доля

За стосунками Потапу і Насті слідкували всі. Шанувальники пліткували про їхній зв'язок ще задовго до зізнання пари. Проте мало хто знає, що до шлюбу у Каменських були інші довготривалі відносини.