Дружина Решетніка показала, яка правда ховається за дверима їхньої квартири: “Прийшла додому називається”

Дружина Григорія Решетніка Христина показала, яка правда ховається за дверима їхньої квартири. Блогерка не стала приховувати ситуацію, що сталася.

Христина та Григорій разом вже багато років. Вони пройшли через різні етапи, але все зробили разом. Зокрема, зараз пара виховує трьох прекрасних хлопчиків. 4 роки тому вони стали багатодітними. Велика кількість глядачів намагається брати з них приклад.

Далеко не кожна зіркова родина виглядає настільки щасливою та гармонійною. Але останнім часом родина взялася слідувати трендам в соціальних мережах, а як відомо, все менше блогери транслюють ідеальну картинку, і навпаки намагаються показати щирість своїй аудиторії і знизити рівень тривожності серед публіки.

Дружина Григорія Решетніка показала іншу сторону зіркового життя

Дружина Григорія Решетніка розповіла про повернення з-за кордону
Дружина Григорія Решетніка показала іншу сторону зіркового життя

Наприклад, не так давно Христина показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як вони показують своїм дітям іншу сторону життя, привчають їх до роботи, тощо.

І от нещодавно Христина показала, що вона неї чекала вдома. На кадрі вона продемонструвала безлад. Хто його залишив, і як це сталося, залишилося загадкою, але героїня нашої статті дала зрозуміти, що була не в захваті від побаченого.

До кадру також потрапили розкішні білосніжні жоржини, і в цілому легкий, але недешевий інтер’єр.

Дружина Григорія Решетніка показала іншу сторону зіркового життя

Нагадуємо, нещодавно стартував новий сезон зйомок романтичного реаліті-шоу. Через це Григорій постійно зникав на знімальному майданчику та подорожував Україною, Христина тим часом залишилася з трьома хлопцями сама. Окрім того, розпочався і навчальний рік. Усі хлопчики рушили по закладах і вже діляться у блозі матері першими враженнями від нового досвіду.

Зовсім скоро публіка зможе побачити, над чим так важко працював Григорій, і можливо побачити деякі коментарі Христина в пост-шоу. Адже з кожним роком любов публіки все збільшується до дружини ведучого.

Схожі статті

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.

Не витримав складного характеру: стиліст Ксенії Мішиної з істерикою просто вибіг з гримерки після її критики

Багато спеціалістів мріють працювати з українськими знаменитостями. Та чи справді роботу з зірками можна назвати мрією? Ксенія Мішина показала, як через емоції від неї пішов майстер зачісок.

Заробляла на цей маєток всю молодість: Софія Ротару показала свій деревʼяний дім з терасою та гортензіями

Відома українська співачка Софія Ротару показала свій розкішний будинок. Знаходиться він подалі від жвавої траси, задля спокою та гармонії зірки.

2 росіяни, зрадник і чоловік мрії: з ким 29-річна Аліна Гросу зв’язала своє життя – “Ставитися, як до царя”

Особисте життя співачки Аліни Гросу завжди було в центрі уваги її шанувальників. Попри свій вік, артистка вже має за плечима кілька серйозних стосунків, які викликали чимало обговорень.

Не кожен чоловік зможе: Тіна Кароль показала, чим займається цілу годину без передиху — під свої ж пісні

Чоловіки можуть брати приклад, а жінки — заздрити! А все тому, що Тіна Кароль показала, як вона цілу годину може займатися тим, у чому більшість втрачає сили ще у перші кілька хвилин.

Привабливий та перспективний: як виглядає перше кохання Каменських та які випробування їм підкинула доля

За стосунками Потапу і Насті слідкували всі. Шанувальники пліткували про їхній зв'язок ще задовго до зізнання пари. Проте мало хто знає, що до шлюбу у Каменських були інші довготривалі відносини.