Він в думках, в серці, в душі: Яремчук досягла бажаного і показала чоловіка, заради якого пішла на все це

Марія Яремчук досягла бажаного і показала чоловіка, заради якого пішла на все це. Деякі речі неможливо і не варто ховати від очей інших людей.

Коли країна почула про Марію Яремчук, її батька вже давно не було з нами. Назарій Яремчук залишив після себе трьох дітей — двох синів та дочку. Так склалося, що між собою вони не ладнають. Діти народилися відріз них матерів, в різних сім’ях і майже не мали нічого спільного.

Хоча між ними розгорталися майнові конфлікти, в обидвох сторін було бажання їх уникнути. Але як би вони не старалися, знову і знову з’являються суперечки. Буквально нещодавно Марія Яремчук поділилася своєю емоційною реакцією на заяву рідного брата про те, що вона не відповідає йому у Вайбер.

Марія Яремчук розповіла про роботу над фільмом про батька

Марія Яремчук розповіла, хто відмовився знятися у фільмі про її батька
Марія Яремчук розповіла про роботу над фільмом про батька

Тим часом сама Марія Назарівна, хоча і не веде сценічну діяльність і останні 5 років знаходилася повністю в тіні, нещодавно потішила публіку неймовірною новиною: вийшов документальний фільм про її батька Назарія Яремчука. Вона довго над ним працювала, і залучила професіоналів з різних сфер і навіть артистів, які мали можливість колись співпрацювати з її батьком.

Саме про це вона нещодавно розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, підкресливши деякі важливі аспекти, які були підняті у даній стрічці, а також нагадала про те, що подивитися її можна в українських кінотеатрах, а також ознайомитися з роботою на платформі Netflix.

Марія Яремчук розповіла про роботу над фільмом про батька. Скріншоти особистої сторінки зірки

Безумовно, Яремчук ще раз нагадала, як виглядає людина, яка свого часу подарувала Україні неймовірну кількість артистів, дорогоцінну творчу спадщину, і яка для неї особисто стала великим прикладом, основою та міцним корінням.

Нагадуємо, не так давно Марія Яремчук зізналася, що не отримує роялті із використання творчості свого батька, а гроші повністю дістаються її рідним братам.

Схожі статті

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.

Не витримав складного характеру: стиліст Ксенії Мішиної з істерикою просто вибіг з гримерки після її критики

Багато спеціалістів мріють працювати з українськими знаменитостями. Та чи справді роботу з зірками можна назвати мрією? Ксенія Мішина показала, як через емоції від неї пішов майстер зачісок.

Заробляла на цей маєток всю молодість: Софія Ротару показала свій деревʼяний дім з терасою та гортензіями

Відома українська співачка Софія Ротару показала свій розкішний будинок. Знаходиться він подалі від жвавої траси, задля спокою та гармонії зірки.

2 росіяни, зрадник і чоловік мрії: з ким 29-річна Аліна Гросу зв’язала своє життя – “Ставитися, як до царя”

Особисте життя співачки Аліни Гросу завжди було в центрі уваги її шанувальників. Попри свій вік, артистка вже має за плечима кілька серйозних стосунків, які викликали чимало обговорень.

Не кожен чоловік зможе: Тіна Кароль показала, чим займається цілу годину без передиху — під свої ж пісні

Чоловіки можуть брати приклад, а жінки — заздрити! А все тому, що Тіна Кароль показала, як вона цілу годину може займатися тим, у чому більшість втрачає сили ще у перші кілька хвилин.

Привабливий та перспективний: як виглядає перше кохання Каменських та які випробування їм підкинула доля

За стосунками Потапу і Насті слідкували всі. Шанувальники пліткували про їхній зв'язок ще задовго до зізнання пари. Проте мало хто знає, що до шлюбу у Каменських були інші довготривалі відносини.