Дружина багатія і ведуча, але після пологів все змінилося: Онуфрійчук вразила заявою – “Неосвічена і погана”

Дружина мільйонера, крута ведуча, красуня та багатійка, але після пологів все змінилося. Іванна Онуфрійчук вразила зізнанням про те, як змінилася після народження сина.

2021-го Іванна Онуфрійчук вийшла заміж за мільйонера з Казахстану. На той момент вона вже реалізувалася як ведуча, мала безліч залицяльників, давала інтерв’ю і планувала розвивати кар’єру далі. Після весілля вона переїхала жити до Швейцарії, але приїжджала до України для роботи.

Хто міг подумати, що незабаром Женева стане її домом. Врешті-решт, їй довелося забрати усю свою сім’ю за кордон і вчитися жити наново. Незабаром сталося неймовірне: телеведуча повідомила про майбутнє поповнення в родині. Хоча насправді зірка попереджала про те, що планує вагітність. До цього питання пара підійшла відповідально.

Іванна Онуфрійчук розповіла, якою мамою стала для сина

Іванна Онуфрійчук показала округлий живіт
Іванна Онуфрійчук розповіла, якою мамою стала для сина

Зараз Іванна виховує синочка Адама. На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram регулярно з’являється новий контент з участю хлопчика. І як це часто буває, публіка не задоволена буквально усім, що стосується догляду за малюком.

Абсолютно всі блогери зіштовхуються з даною проблемою, адже думок на рахунок Motorenства дуже багато, як і протиріч. Врешті-решт, Іванні увірвався терпець, і вона показала, як змінилося її життя після пологів. Тепер в очах публіки вона “погана та неосвічена мати”.

Іванна Онуфрійчук розповіла, якою мамою стала для сина

Онуфрійчук показала, які зауваження отримала від своїх підписників в особисті повідомлення, а потім розповіла про те, чому її публіка здебільшого не мала рації, коли дозволяла собі критикувати її за речі, які навіть не до кінця зрозуміла за контекстом.

Нагадуємо, що особистість обранця Іванни хоча і відома, він не розкриває свого прізвища і так само ніколи не говорить про те, чим саме займається. Алмаз ніби і відкритий до публіки, але водночас вона про нього нічого конкретного не знає. Хіба що зрозуміло, що чоловік вже довгий час проживає в Швейцарії і встиг звикнути до європейського ритму життя.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?