Подумали, що Мадонна: Наталія Могилевська показала, як виглядала багато років тому — шанувальники у захваті

Відома артистка Наталія Могилевська вирішила поділитися своїми спогадами та показала архівне фото зі своєї молодості. Важко повірити, що на знімку українська співачка, а не голлівудська зірка.

Популярна українська Наталія Могилевська артистка не перестає дивувати своїх шанувальників. То довгоочікуване поповнення в родині, то раптове кохання, то нові творчі досягнення та хіти. А цього разу, співачка вирішила поділитися часткою своїх спогадів.

На своїй сторінці в Instagram, Могилевська опублікувала архівну світлину. На знімку, вона позує для фотографа в маленькій чорній сукні, кашкеті та легкій кофтинці з мережевом, яку грайливо спустила з плечей. Образ артситка доповнила масивними сережками та червоною губною помадою.

Наталія Могилевська показала, як виглядала багато років тому
Наталія Могилевська показала, як виглядала багато років тому

Шанувальники розділилися на два табори. Проте всі вони зазначили, що артистка виглядала просто космічно. Дехто не відразу впізнав співачку в такому сміливому образі. Щобільше, підписники зазначили, що Могилевська нагадала їм всесвітньо відому Мадонну.

“Дуже гарна, я спочатку подумала, що Мадонна”, “Я не впізнала, Боже як круто Ви виглядаєте на цьому фото!”, – зазначили підписники.

Проте, знайшлися й ті любителі творчості Могилевської, хто відразу впізнав кумирку. Ба більше, вони навіть визначили приблизний час, коли була зроблена фотографія та занурилися у приємні спогади, які навіяла Наталя. На думку шанувальників, знімки були створені на початку її кар’єри, коли співачці було всього 20 років.

“Це початок кар’єри. Років 20 тобі, мабуть. Чогось одразу згадала теж саме фото, але в блакитному платтячку Драмтеатр Херсон 95 рік чи 96 вже не пам’ятаю. Тур “Я весна”. Одразу мурахи”, “Це років 25 назад…Саме тоді було “Хей, ла ла ла…” Це час Території А. Саме тоді Вас плутали з Лілією Зарецькою… До речі, де вона поділася? Не витримала таку конкурентку, як Ви?”, “Звичайно впізнаємо, така красуня”, “Наталя впізнаю. Це ви така Красива на фотографії”, – прокоментували допис шанувальники.

Наталія Могилевська показала, як виглядала багато років тому
Наталія Могилевська показала, як виглядала багато років тому

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?