Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний: спочатку обрав її, а потім заміжню

58-річна Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний. Відомий актор спочатку обрав її, а потім заміжню жінку, яку увів із сімʼї.

Знаменита українська акторка Ольга Сумська виходила заміж двічі. Вперше вона закохалася у відомого актора Євгена Паперного, від якого незабаром народила дочку Антоніну. У подружжя зовсім не склалося, і врешті-решт молода красуня побачила перед собою Віталія Борисюка. Він став її коханцем. Бурхливий роман тривав недовго, після чергової сварки Ольга В’ячеславівна розповіла чоловіку, що полюбила іншого.

В результаті вони розлучилися. Ольга В’ячеславівна забрала Тоню та поїхала до нового обранця.

Ольга Сумська показала, як виглядала у роки своєї молодості

Акторка Ольга Сумська розповіла, як і з чим смажить картоплю
Ольга Сумська показала, як виглядала у роки своєї молодості

Я вам в свою чергу закохався в іншу жінку, яка на той момент була заміжнею, але це його не зупинило. Поки чоловік був у відрядженнях між ними відбулася інтрижку, і врешті-решт пара вирішили залишитися разом. Чоловіки ж навіть помінялися квартирами і змогли домовитися.

Ольга Сумська показала, як виглядала у роки своєї молодості. Скріншот з особистої сторінки акторки

На той момент Ольга Сумська вже була відома, хоча і не можна сказати, що вона була суперзіркою. Красуня мала темне волосся, і була надзвичайно схожа на свою рідну сестру Наталію.

Євген, хоча цінував красу, за свою молоду обраницею не тримався, і швидко знайшов щастя з іншою. Врешті-решт, їм вдалося побороти образи і навіть зібратися разом для того, аби далі продовжувати театральну діяльність. Зокрема, тепер часто можна побачити Євгена, Віталія та Ольгу на одній сцені.

Вони прекрасно ладнають, Паперний навіть не приховує того факту, що все розказане Ольгою насправді було, і він зі своєї сторони не скупиться на деталі.

Примітно, що тоді Ольга В’ячеславівна пішла від знаменитого актора до молодого та небагатого починаючого артиста. Втім, їм вдалося вирости разом, нажити багатства та просуватися далі.

Схожі статті

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?

Таку красу під парео гріх ховати: Марічка Падалко блиснула фігурою, якою не похизується більше ніхто на 1+1

Марічка Падалко показала, чим на каналі 1+1 не похизується більше ніхто, крім неї. Не дивно, що Єгор Соболєв ніколи не забуває про свою дружину та спішить додому.

Юрій Горбунов не зміг відростити густі як в дрімучому лісі вуса: Зібров посміється з такої “щіточки” (ФОТО)

Юрій Горбунов не зміг відростити густі вуса. Павло Зібров лише посміється з такої "щіточки", але іншого варіанту не було, тож ведучий показав, як тепер виглядає.