Віра Брежнєва потрапила на відео в обіймах молодого красунчика: обоє майже без одягу і не стримують почуттів

Віра Брежнєва залишається однією з найкрасивіших і найбажаніших жінок України. Тому хоча б просто познайомитися зі співачкою мріють тисячі чоловіків. Одному щасливчику це вдалося. Та навіть більше!

Красиві жінки завжди знаходяться в центрі уваги. Особливо коли вони ще й дуже талановиті, як Віра Брежнєва. Після розлучення з Костянтином Меладзе, який також був її продюсером, артистка тривалий час залишалася без романтичних стосунків. На всі питання про особисте життя Віра відповідала, що знаходиться в ідеальних стосунках із собою.

Але сьогодні шанувальники помітили співачку в компанії молодого красеня, причому майже без одягу! Звісно ж, поспішати з висновками не варто, оскільки мова лише про новий кліп на пісню “Зупини”, яку презентувала Брежнєва. Артистка приміряла дуже сміливий образ, який підкреслює її розкішну фігуру. Важко повірити, що цій жінці уже 42 роки!

Віра Брежнєва представила нову пісню та чуттєвий кліп з красивим українським танцюристом
Віра Брежнєва представила нову пісню та чуттєвий кліп з красивим українським танцюристом

Образ співачки дуже сподобався глядачам, як і хореографія та хімія між нею й партнером. А найбільшої уваги удостоїлася пісня. Шанувальники дуже позитивно оцінили текст та мелодію. У коментарях підписники зазначили, що українською Віра звучить ще ніжніше. Також фанати попросили Брежнєву продовжувати творити, бо усі її пісні неймовірні.

Що ж стосується партнера по кліпу, то ним виступив професійний танцівник Павло Сімакін. Знімання відео проходили ще влітку, коли не спала спека, тому на майданчику температура іноді сягала 40 градусів, що дещо ускладнювало, але не зупинило процес.

Центром сюжету, за словами Віри, виступає зустріч двох неприборканих енергій. Червоний килим у кадрі символізує ринг. Але замість бою відбувається палкий танець, бо саме ним можна назвати будь-які стосунки. Елегантності на вишуканості кліпу додає вбрання Віри. У новому кліпі вона використала одяг від свого друга-дизайнера Івана Фролова.

Схожі статті

Тотальна українізація: 52-річний Ектор Хіменес-Браво в образі селянина пішов на побачення з коровою Лізкою

Поки шанувальники "МастерШеф" насолоджуються випусками 14 сезону, Ектор Хіменес-Браво відпочиває перед початком знімань 15. І в процесі він вирішив стати "першим хлопцем на селі".

Попелюшка Остапчук: 24-річна Катя Полтавська показала, як вона лежить, наче королева, поки Володимир готує

Володимир Остапчук вкотре продемонстрував, що він є чоловіком мрії. Поки його кохана дружина відпочиває, він робить все для того, аби Катя отримала смачний сніданок.

Він заліз їй на голову, а вона не знає, що зробити: Даша Астаф’єва розповіла про поведінку свого “кавалера”

Даша Астаф'єва — розкішна жінка, яку багато чоловіків хотіли б носити на руках. Але декому захотілося спробувати зворотну ситуацію. І до цього співачка не була готовою.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у 43 роки: щоки червоні і пробивається сивина

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у свої 43 роки. Зірка показала, яке в неї обличчя без макіяжу та поставленого освітлення.

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весілля і показала цей казковий комплекс: “Ідеальне”

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весільної церемонії і показала цей казковий комплекс. Коли співачка з'явиться в ньому в ролі нареченої?

Ольга Сумська показала красеня, через якого вирішила покинути сивіючого чоловіка: йому з ним не тягатися

Ольга Сумська показала красеня, через якого вирішила покинути сивіючого чоловіка. Саме ця людина стала новим коханням відомої української акторки.