“Оце я наплакалася”: дружина Павліка вразила новиною про народження крихітки-дівчинки і не стримала сліз

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова вразила новиною про народження крихітки-дівчинки і не стримала своїх емоцій. Деталі в матеріалі.

Дружина Віктора Павліка Катерина неодноразово говорила про те, як сильно хоче народити дівчинку. Хоча зараз вона знаходиться на проблемному етапі разом з сином, адже маленький Михайло намагається справитися із затримкою мовлення, поповнення в сім’ї дуже активно планується.

Зокрема, Катерина відвідує лікарів, здає аналізи і готується максимально відповідально до даного процесу. Віктор Франкович зізнався, що він насправді не надто волів ставати батьком ще раз. Але насправді дуже прив’язаний до Михайла, сильно його любить і постійно балує. Дійшло до того, що Катерина помічає деструктивний характер такої надмірної любові, але не наважується нічого з цим робити, адже лікар сказав, що це може стати травмою.

Дружина Віктора Павліка показала, як відсвяткувала народження дівчинки

Дружина Віктора Павліка похвалилася інтер'єром нової квартири
Дружина Віктора Павліка показала, як відсвяткувала народження дівчинки

Коли саме можна буде привітати родину з появою дівчинки поки що незрозуміло. Втім, Катерина вже ллє сльози при виді щастя інших матерів, які вже мають потужний зв’язок зі своїми дочками.

Зокрема, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька роликів, на яких показала, на якому святі була присутньою. Маленька дівчинка Єва відсвяткувала свій перший день народження. На захід її одягнули у розкішну білу сукню та у віночок з метеликами.

Дружина Віктора Павліка показала, як відсвяткувала народження дівчинки

Потім Катерина показала себе, а також засвітила щоки, на яких було повно сліз. Блогерка просто не змогла стримати своїх емоцій, але навіть не пробували їх ховати, виразиш все, що в неї викликали мама з дочкою.

Нагадуємо, що заради обстеження свого сина Катерина їздила навіть до Ізраїлю, де в неї проживає сестра. Врешті-решт, стало зрозуміло, що проблема не серйозна, а Михайло зможе надолужити своїх однолітків і проживати щаслива та наповнене емоціями життя.

Схожі статті

“Вітаємо вдома”: Ектор Хіменес-Браво радісно повідомив про поповнення — його родина стала ще більшою

Відомий кухар Ектор Хіменес-Браво зізнався, що прийняв до свого дому ще одного мешканця. Хто оселився у його будинку, читайте у матеріалі порталу "Сенсація".

Віра Брежнєва потрапила на відео в обіймах молодого красунчика: обоє майже без одягу і не стримують почуттів

Віра Брежнєва залишається однією з найкрасивіших і найбажаніших жінок України. Тому хоча б просто познайомитися зі співачкою мріють тисячі чоловіків. Одному щасливчику це вдалося. Та навіть більше!

Тотальна українізація: 52-річний Ектор Хіменес-Браво в образі селянина пішов на побачення з коровою Лізкою

Поки шанувальники "МастерШеф" насолоджуються випусками 14 сезону, Ектор Хіменес-Браво відпочиває перед початком знімань 15. І в процесі він вирішив стати "першим хлопцем на селі".

Попелюшка Остапчук: 24-річна Катя Полтавська показала, як вона лежить, наче королева, поки Володимир готує

Володимир Остапчук вкотре продемонстрував, що він є чоловіком мрії. Поки його кохана дружина відпочиває, він робить все для того, аби Катя отримала смачний сніданок.

Він заліз їй на голову, а вона не знає, що зробити: Даша Астаф’єва розповіла про поведінку свого “кавалера”

Даша Астаф'єва — розкішна жінка, яку багато чоловіків хотіли б носити на руках. Але декому захотілося спробувати зворотну ситуацію. І до цього співачка не була готовою.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у 43 роки: щоки червоні і пробивається сивина

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у свої 43 роки. Зірка показала, яке в неї обличчя без макіяжу та поставленого освітлення.