“Найцінніше, що я маю”: Даша Кацуріна показала, як виглядають майбутні тесть та теща Володимира Дантеса

Відома бізнесвумен Даша Кацуріна поділилася зворушливим сімейним контентом та на рідкісних кадрах показала, як виглядають її найближчі люди.

Відома українська дизайнерка Даша Куцуріна досить часто ділиться сімейним контентом зі своїми підписниками. Проте, знімків її батьків у мережі не так багато. Схоже, що жінка вирішила виправити цей недолік свого фотоблогу та опублікувала свіжу родинну світлину.

У Instagram-сторіс, Кацуріна нагадала, як виглядають її найрідніші люди. На фото зібралася вся родина – сивобородий батько дизайнерки, її мама-красуня та двійко малих дітей. Як зізнається жінка, це головні люди в її житті.

“Родина. Найцінніше, що я маю”, – коротко підписала світлину Даша.

Даша Кацуріна показала, як виглядають її батьки
Даша Кацуріна показала, як виглядають її батьки

Нагадаємо, батько Кацуріної вчений, який їздить по всьому світу з лекціями, а мама довгий час викладала у школі фізику, проте зараз жінка займається друкарською справою. Вона займає посаду директора видавництва. Раніше, Даша розповідала, що має дуже теплі стосунки з мамою.

“Моя мама — найбільша підтримка і опора все життя. Вона була поруч, коли я кинула універ, дала гроші на перший бізнес (я робила і продавала футболки), підтримала повернення в Київ і, коли мені треба було, вона одразу приїжджала допомагати, навіть в іншу країну”, – раніше писала Кацуріна.

Даша Кацуріна показала, як виглядають її батьки
Даша Кацуріна показала, як виглядають її батьки

А ось для Дантеса місця на фото найрідніших не вистачило. Чи то він був зайняти, чи про нього забули, а може то він і фотографував щасливу родину, не зрозуміло. Проте, не секрет, що наразі він займає важливе місце в житті Даші та її дітей. Чоловік, який раніше запевняв шанувальників у своїй позиції “чайлдфрі”, зараз допомагає виховувати 8-річну Олександру та 3-річного Івана.

Схожі статті

Мікро-спідниця та модний топ: Тіна Кароль показала новий образ, який пасуватиме не кожній жінці у 39 років

Відома українська артистка Тіна Кароль причарувала мережу, приміривши новий образ для фотосесії. Шанувальники у захваті від модного експерименту зірки.

43-річний Потап показав, як йому живеться за кордоном: чиста розкіш в Арабських Еміратах з видом на затоку

Потап показав, як йому живеться за кордоном після виїзду. Зірку оточує чиста розкіш в Арабських Еміратах з видом на блакитну затоку та елітні хмарочоси.

42-річна Фреймут у розкішній вечірній сукні перевершила всіх молодих: Притула не встояв би, якби побачив

42-річна Ольга Фреймут у розкішній вечірній сукні перевершила всіх молодих колег і нікого не залишила байдужим. Який образ собі підібрала зірка?

“Вітаємо вдома”: Ектор Хіменес-Браво радісно повідомив про поповнення — його родина стала ще більшою

Відомий кухар Ектор Хіменес-Браво зізнався, що прийняв до свого дому ще одного мешканця. Хто оселився у його будинку, читайте у матеріалі порталу "Сенсація".

“Оце я наплакалася”: дружина Павліка вразила новиною про народження крихітки-дівчинки і не стримала сліз

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова вразила новиною про народження крихітки-дівчинки і не стримала своїх емоцій. Деталі в матеріалі.

Віра Брежнєва потрапила на відео в обіймах молодого красунчика: обоє майже без одягу і не стримують почуттів

Віра Брежнєва залишається однією з найкрасивіших і найбажаніших жінок України. Тому хоча б просто познайомитися зі співачкою мріють тисячі чоловіків. Одному щасливчику це вдалося. Та навіть більше!