43-річний Потап показав, як йому живеться за кордоном: чиста розкіш в Арабських Еміратах з видом на затоку

Потап показав, як йому живеться за кордоном після виїзду. Зірку оточує чиста розкіш в Арабських Еміратах з видом на блакитну затоку та елітні хмарочоси.

Потап проживає за кордоном вже 3 роки. Ще наприкінці 2021-го він вирушив разом з родиною до Іспанії і довго не повертався. На закиди стосовно того, що він вивіз сім’ю через небезпеку він відповідав, що це не так. Мовляв, просто відпочивають. Але у найвідповідальніший момент всі його рідні окрім сина перебували поруч з ним.

Єдиний спадкоємець артиста залишився поруч з матір’ю, і як розповідала Ірина Горова проявила себе дуже мужньою та сміливою людиною.

Потап показав, як виглядає його життя в Арабських Еміратах

Потап публічно висміяв Олега Винника та його втечу до Німеччини
Потап показав, як виглядає його життя в Арабських Еміратах

Тим часом Потап не повертався спочатку нібито через хворобу, яка дала серйозні ускладнення. Зокрема, у продюсера був параліч обличчя. Пізніше він запевняв, що вони перебувають на гастролях та дають благодійні концерти, — все заради того, аби підтримати свою батьківщину.

Врешті-решт, Олексій все ж таки з’явився в Україні, але на короткий проміжок часу, після чого одразу ж поїхав.

Зараз подейкують про те, що його шлюб з Настею Каменських також не витримав випробувань, і на даний момент тріщить по швах. Вони майже не бувають разом, і потом з’являється то в одній, то в іншій країні. Зокрема, нещодавно він засвітився в Арабських Еміратах. Чоловік оприлюднив відповідні кадри на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Потап показав, як виглядає його життя в Арабських Еміратах. Скріншоти особистої сторінки зірки

На знімках він показав розкішний пейзаж, який йому відкрився на хмарочосі, а також свої тренування. Олексій намагається тримати себе у формі.

Як довго він буде залишатися в Дубаї достеменно невідомо. Олексій зазвичай не повідомляє про свої плани, але зізнається, в яких локаціях буває. Зокрема, нещодавно він займався поширенням творчості Настя Каменських в країнах Азії. Після того, як вона потрапила у чарти, Потап поставив собі за мету досліджувати даний ринок.

Схожі статті

Віддала йому своє серце, але не руку: як виглядає батько дітей Наталії Могилевської – солідний ділок

Як виглядає батько дітей Наталії Могилевської? Обранцем артистки виявився солідний, але немолодий ділок, якого вона довго не хотіла показувати.

Мікро-спідниця та модний топ: Тіна Кароль показала новий образ, який пасуватиме не кожній жінці у 39 років

Відома українська артистка Тіна Кароль причарувала мережу, приміривши новий образ для фотосесії. Шанувальники у захваті від модного експерименту зірки.

42-річна Фреймут у розкішній вечірній сукні перевершила всіх молодих: Притула не встояв би, якби побачив

42-річна Ольга Фреймут у розкішній вечірній сукні перевершила всіх молодих колег і нікого не залишила байдужим. Який образ собі підібрала зірка?

“Найцінніше, що я маю”: Даша Кацуріна показала, як виглядають майбутні тесть та теща Володимира Дантеса

Відома бізнесвумен Даша Кацуріна поділилася зворушливим сімейним контентом та на рідкісних кадрах показала, як виглядають її найближчі люди.

“Вітаємо вдома”: Ектор Хіменес-Браво радісно повідомив про поповнення — його родина стала ще більшою

Відомий кухар Ектор Хіменес-Браво зізнався, що прийняв до свого дому ще одного мешканця. Хто оселився у його будинку, читайте у матеріалі порталу "Сенсація".

“Оце я наплакалася”: дружина Павліка вразила новиною про народження крихітки-дівчинки і не стримала сліз

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова вразила новиною про народження крихітки-дівчинки і не стримала своїх емоцій. Деталі в матеріалі.