43-річна Лілія Ребрик здивувала цікавою знахідкою на власному подвір’ї: навіть до лісу йти не довелося

Популярна українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик своїм прикладом показала, що іноді потрібно взяти перерву та озирнутися, щоб побачити всі скарби, які нас оточують.

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик вирішила розділити з підписниками свій недільний ранок та показала те, чого сама не помічала довгий час, адже була заклопотана роботою та дітьми. Що ж саме знайшла акторка, читайте в нашому матеріалі.

Виявилося, що її подвір’я насичене природними дарами. У своєму Instagram, жінка показала дивовижну знахідку – купа грибів виросла прямо на газоні зірки. Схоже, що скоро вдома буде приємно пахнути корисним супчиком з білих грибів.

“Доброго ранку! Доброго недільного ранку. Кава, квіти. Але я не каву і квіти хотіла вам показати, хотіла показати, скільки у нас грибів на ділянці. Це просто неймовірно”, – розповіла телеведуча.

Лілія Ребрик показала, що росте на її подвір'ї
Лілія Ребрик показала, що росте на її подвір’ї

За словами Лілії, останній час був дуже насичений на події. Зірка не встигала перепочити від особистих та публічних заходів. Тому, коли видався вільний ранок, а вона змогла приділити хвилинку собі, була приємно здивована своєю знахідкою. Прогулявшись власною територією, вона підтвердила свої слова відео доказами.

“Насправді вересень видався настільки насиченим, що ти й не буваєш вдома. Зранку їдеш, ще темно, ввечорі вертаєшся – вже темно. І ти не помічаєш всієї цієї краси. А сьогодні недільний ранок видався вдома, отак трішечки перезавантажитися, подивитися навколо себе, а тут така краса… Бажаю всім нам мирного тихого дня”, – поділилася Лілія.

Лілія Ребрик показала, що росте на її подвір'ї
Лілія Ребрик показала, що росте на її подвір’ї

Цей приклад показує нам, що іноді потрібно взяти хоча б невеличку паузу, аби подивитися навколо та приділити увагу маленьким радощам. Це дозволить не тільки оцінити навколишнє, а й перезавантажитися, щоб відчути прилив сил та енергії.

Схожі статті

І зірок кидають: через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка зрадила жінка – такого не бажає собі ніхто

Через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка обкрутила навколо пальця жінка. Ніхто не бажає опинитися в такій ситуації, але співак про неї ніколи сам не говорив.

Зрадниця Ані Лорак виходить заміж вдруге: турецький бізнесмен Мурат в минулому, а тренер Ісаак – її майбутнє

Популярна співачка українського походження Ані Лорак повідомила про те, що вдруге виходить заміж. На цей раз її обранцем став не турецький бізнесмен, а іспанський тренер.

Марія Яремчук вразила “весільним” образом: відома співачка одягла білу вуаль на голову і сукню кольору снігу

Популярна українська співачка Марія Яремчук зробила публікацію, в якій вразила розкішним образом з білою вуаллю та сукнею кольору снігу. І це непростий наряд, а символ любові.

Змушена терпіти і буде це робити: дружина Решетніка вразила зізнанням про свої почуття – “По-іншому ніяк”

Дружина Григорія Решетніка Христина вразила зізнанням про свої почуття і здивувала справжньою картиною в її родині, яку не покажуть по телевізору\

Мама Сердючки Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця: у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця. Дівчинка показалася у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі.

Візьміть столові прибори, викиньте їх та їжте руками: 42-річна Ольга Фреймут показала новий урок з етикету

Ексведуча Нового каналу Ольга Фреймут сьогодні проживає в Європі, де організовує уроки по класичному та бізнес-етикету. Але вона не забуває про українських шанувальниць та публікує корисні відео.