47-річна Камалія показала, якими різними стали її двійнята: одна вже її зросту, а інша маленька і ніжна

Камалія показала, якими різними стали її дочки-двійнята. Одна спадкоємиця вже її зросту, а інша – ще маленька і ніжна. Усі подробиці в нашій статті.

Камалія дуже довго не могла стати матір’ю. Співачка лікувалася 10 років для того, аби врешті-решт мати можливість виносити та народити своїх дочок. Вона не поспішала розповідати про те, що на рахунку вже було декілька невдалих вагітностей. Але все ж таки зізналася, що для підготовки до процедури екологічного запліднення навіть пройшла операцію в Сполучених Штатах Америки.

Камалія показала, якими різними виросли її двійнята

Камалія розповіла, що могла б стати матір'ю ще для двох дітей
Камалія показала, якими різними виросли її двійнята

Потім артистка вразила новиною про те, що в її родині з мільярдером пакистанського походженням Мохаммадом з’явиться аж двоє прекрасних дівчат. Пара чекала на двійнят. І дійсно, доньки народилися дуже різні як за характером, так і за зовнішністю.

Імена дівчатам дав їхній батько, адже вони дуже символічні — Арабелла та Мірабелла. І якщо 5 років тому вони просто були не схожими, то зараз стають ніби протилежностями. Ця полярність відслідковується в усьому: від рис характеру до зовнішності.

Днями співачка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких показала, як виглядають дівчата. Одна дочка дуже виросла і зростом вже дотягує до своєї матері, яка завжди мала модельні дані.

Друга, навпаки, поки що залишається маленькою і дуже ніжною.

Варто відзначити, що обидві на даний момент проживають у Великобританії і навчаються в Лондоні. Вони евакуювалися з батьком 3 роки тому і дуже сумують за домівкою. Повернутися в них поки що немає можливості, хоча неодноразово обговорювала імовірність переїзду назад. Мільярдер не хоче ризикувати дітьми, і поки що дівчата залишаються з ним. Співачка їздить до них кожні 3-4 тижні і надзвичайно сумує.

Зокрема, вони не можуть як раніше разом займатися конем спортом. Як відомо, артистка та її спадкоємиці обожнюють коней і мали велику кількість тварин у власності.

Схожі статті

Побралася з голлівудським каскадером: як живе Аіда Ніколайчук, яка своїм вокалом підкорила “Х-фактор”

Виконавши "Колискову" на "Х-факторі", Аіда Ніколайчук запала в серця багатьох глядачів. Однак з того часу минуло чимало років, тож пропонуємо дізнатися, чим зірка займається зараз.

Осадча розповіла про поповнення в сім’ї та показала малюка, який виявився її копією: “Приїхали з пологового”

Катерина Осадча розповіла про поповнення в її сім'ї та показала крихітного малюка, який виявився її копією. На Гробунова не схожий, і цьому є пояснення.

Її прізвище в одному ряду з принцами та принцесами: Ольга Фреймут обговорила етикет з королівською родиною

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут була запрошена на виняткову подію у Лондоні, де познайомилася з членами королівської родини.

Єдині “спадкоємці”, які є: Ектор Хіменес-Браво показав своїх діток, в котрих готовий вкласти всі гроші світу

Ектор Хіменес-Браво показав своїх діток, в яких готовий вкласти всю свою любов та всі гроші світу. Він дав їм іспанські імена. Деталі в нашому матеріалі.

Викинув смартфон сестри з пірса: Анатолій Анатоліч розповів про непередбачувані витрати через пустощі сина

Відомий шоумен Анатолій Анатоліч поділився кумедною історією про свого сина, яка обернулася несподіваними витратами для родини. Як це сталося, читайте у нашому матеріалі.

Потап повернувся та показав, в якому солідному статусі він тепер: люкс, приватний гелікоптер і бренди

43-річний продюсер Потап повернувся та показав, в якому солідному статусі він тепер. Така розкіш багатьом і не снилася, але Олексій вирішив не бути скромним.