Андрій Данилко показав свою маленьку копію та приймає привітання від фанатів і колег: “Яке миле дитятко!”

Популярний український виконавець Андрій Данилко показав свою маленьку копію та вже приймає привітання від фанатів і колег. Усі деталі події в нашій статті.

Андрій Данилко немає особистої сторінки в соціальній мережі Instagram, а усю взаємодію з глядачем проводить через офіційний акаунт Вєрки Сердючки. На ньому часто з’являються його фотографії, знімки Інни Білоконь і команди.

Контент на сторінці завжди дуже цікавий і легкий, як і сам репертуар артиста.

Андрій Данилко показав, як виглядав у дитинстві

Інна Білоконь показала фото з смішною витівкою Андрія Данилка
Андрій Данилко показав, як виглядав у дитинстві

Звичайно, менеджери часто викладають різні архівні знімки, щоб публіка могла насолодитися іншим поглядом на своїх улюблених артистів. Зокрема, нещодавно Андрій Данилко відсвяткував свій день народження, і на честь цього дня на сторінці з’явився кадр, оброблений штучним інтелектом, завдяки чому маленький Андрій буквально ожив на екрані.

Фанати та зіркові колеги артиста одразу приєдналися до привітань коментарях та залишили свої найкращі побажання знаменитості, яка подарувала Україні 30 років щастя, посмішок та любові.

Нагадуємо, що на сьогодні Андрій Данилко веде холостяцький образ життя, і не так давно завершив величезний концертний тур, який проводив в Європі, Прибалтиці, і навіть Сполучених Штатах Америки. Метою даних виступів був збір коштів на благодійність, а також нагадування світу про те, що відбувається в Україні.

2023-го колектив Андрія Данилка повідомив, що в нього виникли проблеми зі здоров’ям, а тому гастролі були зупинені. Пізніше колектив також зіштовхнувся з проблемами з документами для виїзду.

Увесь цей час Андрій Данилко підтримував Україну, був разом зі своїми фанатами, на початку 2022-го навіть не виходив зі своєї квартири над Хрещатиком попри небезпеку і не думав евакуюватися.

Тоді ж він провів найперше інтерв’ю у своїй власній квартирі та показав, як живе насправді. Також у той період зірка зізнався, що мріє про створення власної сім’ї.

Схожі статті

Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома: таким його бачить лише Неля Шовкопляс?

Популярний ведучий програми Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома. Саме таким його бачить Неля Шовкопляс?

Тепер це її сім’я: бездітна Руслана розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце

Руслана Лижичко розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце. Зірка вже багато років не народжує, але не зосталася сама.

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи дочок: таку зачіску ще мало хто бачив

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи в неї двох прийомних дочок. Таку зачіску ще мало хто бачив у житті. Як це виглядає?

“Моя маленька копія”: Даша Євтух показала свої дитячі фото з Олександром Глазовим із “МастерШеф-14”

Даша Євтух та Олександр Глазов дуже схожі своїми характерами, принципами та почуттям гумору. Але також у них подібна зовнішність. Хоча на дитячих фото вона більш очевидна.

“Головне не розмір, головне — вміння користуватися”: Леся Нікітюк показала, що робить зі своїм чоловіком

Особисте життя Лесі Нікітюк ніколи не було відкритою книгою для шанувальників. Та нарешті телеведуча вирішила не просто розповісти про коханого, але й показала його авдиторії.

Оля Полякова кардинально змінила імідж і показала результат: з цією стрижкою помолоділа на 20 років

Популярна співачка Оля Полякова кардинально змінила свій імідж і показала фантастичний результат. Артистка з цією стрижкою помолоділа на 20 років.