37-річна Настя Каменських кардинально змінила імідж та показала результат: тепер голова здається величезною

Настя Каменських кардинально змінила імідж для карʼєри в Іспанії та показала результат. Тепер голова співачки здається величезною. Чи воно було того варте?

Настя Каменських давно говорила про те, що мрія побудувати кар’єру в іспаномовнаму середовищі. Свій шлях вона обрала ще декілька років тому, але в 2022-у не рухалася у заданому напрямку. Ще 2021-у Потап говорив, що наступні 12 місяців Настя Каменських не планує перебувати в Україні взагалі.

Але не дивлячись на те, що відбувалося на її батьківщині, Настя Каменських все одно вирішила вийти на іспаномовний ринок. Поки що співачка повільно набирає популярність там, а от українські глядачі не можуть оцінити її старань.

Настя Каменських показала, як змінила імідж для кар’єри в Іспанії

Настя Каменських повідомила, заради чого вона відмовилася заради кар'єри
Настя Каменських показала, як змінила імідж для кар’єри в Іспанії

Так, нещодавно артистка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео зі своєю новою композицією. У ролику артистка постає з величезною головою. А у тексті пісні порівнює губи коханої людини спочатку з папайєю, а потім з яблуком.

Публіці не сподобалисягні побачення кадри, ні контекст нової композиції, в якій можна побачити неоднозначні метафори.

Нагадуємо, останнім часом в мережі пліткують про імовірне розлучення Насті Каменських та Потап. Подейкували навіть про те, що співачка шукала собі нового продюсера в Іспанії, але плітки залишилися плітками.

На даний момент Потап активно шукає шляхи популяризації музики своєї дружини і навіть навідувався для цих цілей в Азію, де також почули про ім’я Каменських.

Настя час від часу з’являються в Україні навіть дає концерти. Її чоловік тим часом навіть носа не каже на батьківщині. Богдан Беспалов повідомляв, що у продюсера нібито є коханка — Ганна Андрійчук. Настя Каменських ніяк не коментувала дану інформацію і сам Потап утримувався від будь-яких коментарів і дотримується такої позиції до сьогодні. Що відбувається в сім’ї досі залишається загадкою і незрозуміло, чи вплине це на співпрацю між продюсером та артисткою.

Схожі статті

Після новини про появу нового коханого Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням: “Все йде не так”

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням після появи в її житті нового коханого чоловіка. Що насправді відбувається?

Екс-дружина Остапчука показала, як розквітла після розлучення: чоловіки не приховують захоплених поглядів

Нещодавно відома блогерка Христина Горняк поділилася знімками з нової фотосесії, дивуючи своєю красою. Важко повірити, що цій жінці вже 37 років.

“З рідними на тихе полювання”: Володимир Ярославський розкрив таємний ритуал — без цього грибів не буде

Відомий український кулінар Володимир Ярославський вирушив в ліс у компанії своєї родини. Чоловіки були налаштовані на гарну здобич, але чи вийшло в них назбирати хоча б щось?

Знову на афішах, але тепер в Чикаго: Влад Яма здивував своїм успіхом в США, який вже показав всім-всім

Влад Яма знову на афішах, але тепер в Чикаго. Хореограф здивував своїм успіхом в Сполучених Штатах Америки, який вже показав всім-всім фанатам.

Тоня Матвієнко показала, якою виросла її дочка від Арсена Мірзояна: краса від батька, а характер хоч куди

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко показала, якою виросла її єдина дочка Ніна від Арсена Мірзояна. Врода дісталася від батька, а характер хоч куди.

“Місія виконана”: 47-річна Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам

Відома українська телеведуча Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам. Сім'я поділилася з еміграції хорошими новинами.