Пшенична коса та завитки на скронях: Оля Полякова показала, якою виросла її молодша дочка Аліса

Відома українська артистка Оля Полякова стала мамою для двох чудесних дівчаток. І якщо старша вже й сама веде фотоблог, молодша не часта гостя в маминих соціальних мережах.

Відома українська виконавиця Оля Полякова відкрита до своєї аудиторії та старається показувати максимум зі свого особистого життя. ЇЇ старша дочка Маша вже зовсім доросла та всіляко зацікавлена в тому, аби частіше з’являтися в маминому блозі. Адже дівчина вже й сама крокує стежкою шоу-бізнесу. Чого не скажеш про меншу Алісу. Дівчинці всього 13 років, тож вона не розділяє маминого захоплення соцмережами.

Замість цього, Аліса старанно навчається в столичній школі та займається кінним спортом. Ні для кого не секрет, що співачка має чималий маєток, де живе не тільки її родина, а й чимале господарство. Звісно, задля любої донечки, окрім кіз, на подвір’ї з’явилися й коні.

Оля Полякова показала, якою виросла її молодша дочка Аліса
Оля Полякова показала, якою виросла її молодша дочка Аліса

Втім, інтерес Аліси до цих величних створінь не обмежується прогулянками та вправами. Дівчина старанно доглядає за своїми улюбленцями та знає про них більше ніж сама Оля. Влітку, Полякова показувала, як її донька справляється з цим завданням та була неабияк вражена стараннями малої.

Оля Полякова показала, якою виросла її молодша дочка Аліса
Оля Полякова показала, якою виросла її молодша дочка Аліса

Полякова хотіла відправити доньку на навчання в Англію, проте вже незабаром повернула її додому. Дівчина так засмутилася через те, що її відлучили від рідних та друзів, що просто влаштувала істерику, яку не можливо було спинити. Тож, зіркова мама розчулилася привезла доньку назад до України.

Як ви вже зрозуміли, Аліса хоч і не частий гість в маминому фотоблозі, але інколи та з’являється. Останній раз, артистка викладала відео з донькою 5 жовтня, на честь її 13-річчя. Важко не помітити, що на відміну від старшої сестри, Аліса дуже схожа на батька.

Оля Полякова показала, якою виросла її молодша дочка Аліса
Оля Полякова показала, якою виросла її молодша дочка Аліса

Схожі статті

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.

Вакарчук так не ставився: Соловій припала до немолодого іноземця, а він видав свої почуття

Христина Соловій не просто поїхала до Сполучених Штатів Америки, але вразила звідти неочікуваною новиною. Зізнання вона супроводила кадром, на якому припала до немолодого чоловіка.

Всі ховаються в тіні: який вигляд мають діти Андрія Доманського і чому він їх не показує

Андрій Доманський носить статус багатодітного батька вже багато років, але своїх дітей не показує. Як виглядають спадкоємці ведучого? Детальніше в нашому матеріалі.

У нього сила в м’язах, у неї — в красі: дружина Олександра Усика показала себе без макіяжу

Олександра Усика чудово знають у всьому світі. А його дружина для багатьох шанувальників залишаться за кадром. Тому не всі знають про те, наскільки Катерина красива.