Її не втримали не тільки Вакарчук і Жадан: Христина Соловій покинула Україну і показала, заради кого

Христина Соловій раптово вразила своїм неочікуваним вибором: співачка виїхала за кордон і з'явилася далеко від своєї Батьківщини. Деталі в статті.

Популярна українська співачка Христина Соловій працює на сцені майже 15 років. За цей час її шлях перетнувся зі шляхами багатьох інших виконавців.

І не дивлячись на усі перепони, її зірка не згасла, як в багатьох інших конкурентів. Зараз Христина йде своїм власним шляхом, який прокладає без допомоги Святослава Вакарчука. Минулого року зірки розійшлися, адже їхній договір сплив, а новий вони вирішили не складати.

Христина Соловій розповіла, що покинула Україну та виїхала за кордон

Ірина Білик розповіла про своє ставлення до Христини Соловій
Ірина Білик розповіла про своє ставлення до Христини Соловій

Хоча поговорювали про роман між артистами, згодом стало зрозуміло, що своє життя Святослав Вакарчук вже давно вирішив зв’язати з іншою жінкою, яка не так давно народила йому двох дітей. Христина Соловій тим часом мала стосунки з Сергієм Жаданом, що неодноразово намагалася приховати, але так і не змогла сховати від публіки.

За словами зірки, вона покинула письменника заради іншого. А батьківщину нещодавно покинула заради поїздки до університету та зустрічі з близькими людьми. Зокрема, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри зі своєї подорожі.

Христина Соловій розповіла, що покинула Україну та виїхала за кордон. Скріншоти особистої сторінки зірки

Судячи з кадрів, Христина прекрасно провели час та змогла насолодитися неймовірною архітектурою та пейзажами. Але немає жодних сумнівів, що незабаром співачка повернеться додому, і можливо надихнеться новим досвідом для створення свіжих композицій, що можуть в майбутньому стати хітами.

Нагадуємо, у своєму інтерв’ю Христина Соловій зізналася, що вступила в роман з одруженим письменником Сергієм Жаданом. В результаті чоловік прийняв рішення розлучитися з благо вірною, але стосунків зі співачкою в нього не вийшло: незабаром вона прийняла рішення на рахунок розриву з ним.

Схожі статті

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.

Вакарчук так не ставився: Соловій припала до немолодого іноземця, а він видав свої почуття

Христина Соловій не просто поїхала до Сполучених Штатів Америки, але вразила звідти неочікуваною новиною. Зізнання вона супроводила кадром, на якому припала до немолодого чоловіка.

Всі ховаються в тіні: який вигляд мають діти Андрія Доманського і чому він їх не показує

Андрій Доманський носить статус багатодітного батька вже багато років, але своїх дітей не показує. Як виглядають спадкоємці ведучого? Детальніше в нашому матеріалі.

У нього сила в м’язах, у неї — в красі: дружина Олександра Усика показала себе без макіяжу

Олександра Усика чудово знають у всьому світі. А його дружина для багатьох шанувальників залишаться за кадром. Тому не всі знають про те, наскільки Катерина красива.