Олег Винник та його вже не таємна дружина Таюне показали, як кохають одне одного: “Секрет був в очах”

Відомий український виконавець Олег Винник вразив романтичною демонстрацією любові до своєї таємної дружини Таюне. Їхні почуття більше не секрет.

Роками в мережі пліткували про те, що Олег Винник і його вокалістка насправді чоловік та дружина. Деякі шанувальниці відмовлялися в це вірити, адже сподівалися на можливість ще зустрітися зі своїм кумиром. Деякі навпаки були в захваті від почутого.

І напевно виконавцю вдавалося і надаліб приховувати правду, але обставини склалися таким чином, що в найкритичніший момент було зрозуміло, що вони з Таїсією дійсно дуже близькі.

Тепер же мережу наповнюють публікації, в яких вони постають вже в ролі пари.

Олег Винник показав, які знаки уваги приділяє своїй дружині Таюне

Зокрема, нещодавно фанати показали на неофіційному фан-акаунті артиста в соціальній мережі Instagram, які знаки уваги він приділяє своїй благовірні.

Олег Винник показав, які знаки уваги приділяє своїй дружині Таюне

У кадрі чоловік ніжно приділяється до своєї коханої, а вона повністю оперлася об нього. Обидва в чорному одязі та зі світлим волоссям, що складаються у прекрасний тандем. У дописі до публікації можна знайти граматичний текст, який доповнює дану картину.

Нагадуємо, що після 24 лютого Олег майже не виходив на зв’язок. Через декілька місяців його адвокат повідомила, що виконавець знаходиться в Берліні де проходить лікування. Який саме в нього діагноз на той момент ще не було відомо, і так і не вийшло назовні. Зірка відмовляється його називати.

Натомість він дізнався, що в нього дійсно є дружина, а також син, який на даний момент вже дорослий. Судячи з усього, Олег не наважувався заговорити про свою сім’ю раніше через контракт та за продюсером, адже саме після його розірвання він відкрився публіці.

Таюне, як відомо, до 24 лютого активно будувала кар’єру в Україні, але після вирішила евакуюватися разом зі своїм чоловіком. Нині Олег рекламує свої концерти за кордоном. На батьківщину він поки що не приїжджає.

Схожі статті

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.

Вакарчук так не ставився: Соловій припала до немолодого іноземця, а він видав свої почуття

Христина Соловій не просто поїхала до Сполучених Штатів Америки, але вразила звідти неочікуваною новиною. Зізнання вона супроводила кадром, на якому припала до немолодого чоловіка.

Всі ховаються в тіні: який вигляд мають діти Андрія Доманського і чому він їх не показує

Андрій Доманський носить статус багатодітного батька вже багато років, але своїх дітей не показує. Як виглядають спадкоємці ведучого? Детальніше в нашому матеріалі.

У нього сила в м’язах, у неї — в красі: дружина Олександра Усика показала себе без макіяжу

Олександра Усика чудово знають у всьому світі. А його дружина для багатьох шанувальників залишаться за кадром. Тому не всі знають про те, наскільки Катерина красива.