Вона біжить, а волосся назад: Ольга Фреймут показала відсутність манер в Лондоні

Ольга Фреймут вже 2 роки як живе у Лондоні, і навіть у Великобританії не забуває про манери. Втім, бувають випадки, коли зовсім не до манер.

15 років тому Ольга Фреймут була експертом з надання сервісу та послуг. Ведуча подорожувала Україною та перевіряла якість їх надання. Найкращі заклади отримували спеціальну табличку, а інколи мали ще її і підтвердити через декілька років після повторної ревізії.

Ольга Фреймут згодом отримала можливість вести авторську програму та змінила канал. А ще згодом вийшла заміж та народила дітей. Після цього ведуча майже не з’являлася на телебаченні. Тим паче, що окрім роботи в кадрі в неї було достатньо можливостей заробити. Фрейму до зізнавалася, що особистий блог в Instagram приносить їй набагато більше доходів. Крім того, вона займалася власним видавництвом та досі продає курси з етикету.

Ольга Фреймут показала відсутність манер у Лондоні

Ольга Фреймут висловилася про чоловіків і стала зіркою Мережі
Ольга Фреймут показала відсутність манер у Лондоні

З своїми лекціями Ольга Фреймут і гастролює, і виступає онлайн. Зокрема, вона часто рекламує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свої уроки.

Нещодавно ведуча також заснувала власний клуб етикету, до якого може приєднатися кожен бажаючий. Але ніхто не скасовував маркетинг. Фреймут постійно нагадує про те, що її підписники мало що знають про етикет, і постійно доповнює інформацію новинками.

Зокрема, нещодавно у її блозі з’явилися нові відео, на якому вона показала, як біжить прямо серед міста. Ведуча поспішає, а її волосся розвивається по вітру.

Ольга Фреймут показала відсутність манер у Лондоні. Скріншоти особистої сторінки зірки

Таким чином вона привернула увагу до своїх нових лекцій.

Нагадуємо, що майже 3 роки тому Ольга Фреймут переїхала разом зі своїми рідними до Великобританії. Громадянство саме цієї країни має її старша дочка Злата, яка народилася від англійця. Як з’ясувалося пізніше, разом з Ольгою та дітьми рушив і чоловік ведучої Володимир. З того часу він жодного разу не дав ніякого коментаря публіці.

Схожі статті

Квіти у волоссі, мурахи по тілу: Тіна Кароль стала найбажанішою жінкою після свого нового кліпу

Співачка Тіна Кароль не перестає дивувати шанувальників своїми новими композиціями та образами, що викликають шквал емоцій. На цей раз знаменитість перевершила саму себе.

Працює з пацієнтами: як виглядає донька Скрябіна – на нього надзвичайно схожий ще син Білик

Після себе Кузьма Скрябін залишив одну-єдину донечку, яку любив більше за своє життя. Якою вона виросла, ким працює і чому так схожа з сином Ірини Білик?

Вдова Сергія Сивохи показала його могилу та розповіла, як живе після втрати: “Час не лікує”

Дружина відомого українського гумориста та ведучого Сергія Сивохи Тетяна показала, де він знайшов свій спокій та шлях на небеса. Відвідати це місце зможуть далеко не всі українці.

43-річна Лілія Ребрик проти 6-річної Поліни: мама й донька показались в однакових образах

Лілія Ребрик виховує трьох доньок, які постійно з'являються у її соцмережах: телеведуча продемонструвала нереальну схожість із середньою донькою - не відрізнити.

Темне волосся і розкішні кучері: 58-річна Сумська показала себе “нову” – тепер її не впізнати

Ольга Сумська кардинально змінила свій імідж та показалась у незвичному для себе образі з кучерями - що ж на це скаже її чоловік Віталій Борисюк?

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.