Даша пропагує книжки, а Вова – мультики: Дантес розповів про різні підходи до виховання дітей

Популярний артист Володимир Дантес раніше дотримувався світогляду чайлдфрі, проте з появою в його житті Даші Кацуріної його принципи кардинально змінилися.

Відомий український співак Володимир Дантес продовжує ділити дах з коханою Дашею Кацуріною та її двома дітьми – Олександрою та Іваном. Крім того, чоловік неабияк допомагає жінці з нащадками, за що Даша не раз йому дякувала. Щоправда, методи виховання пари дещо відрізняються.

Деталями спільного життя, Вова поділився у своєму Instagram. Виявляється, за розвиток малечі відповідальна саме мама. Даша пропагує корисні заняття, такі як спільні сніданки, читання, або ж прогулянки на свіжому повітрі. Всі ці речі безумовно зближують родину та дарують незабутні моменти.

“Написати хочу про традиції які можна вводити і від них всім класно. Наприклад: снідати або вечеряти завжди разом, прогулянка, щоб дихати свіжим повітрям, читати разом по 50 сторінок на день. І так далі… Це все стиль Даші. Розвиваючий стиль”, – зізнався Вова.

Володимир Дантес розповів, як виховує дітей Кацуріної
Володимир Дантес розповів, як виховує дітей Кацуріної

А ось співак займається більш розважальною програмою. За словами Вови, він ввів свою традицію в їхню родину – кожна неділя починається з мультфільмів. Така традиція утворилася ще у дитинстві артиста, тож він з задоволенням переніс її в доросле життя.

“Тепер традиція від мене. Кожну неділю у нас ранок мультиків! Я з дитинства памʼятаю цей чудовий момент, коли біг дивитись “Качині історії” чи “Чіп і Дейла”, або (правда це дуже давно було) “Ведмедики Гаммі”. Минулі рази були “Алладін”. Сьогодні “Гаррі Поттер” 1 частина. Всі в захваті! Особливо я”, – резюмував Дантес.

Володимир Дантес розповів, як виховує дітей Кацуріної
Володимир Дантес розповів, як виховує дітей Кацуріної

Судячи зі сторіс артистка, в чоловіків цієї родини є ще одна спільна традиція – це музика. Сьогодні його у фотоблозі з’явилося коротке відео, на якому він показав музикальні таланти Івана. на відео, співак грає на синтезаторі, малий акомпанує на дитячій губній гармошці, а пес Василь довершує виступ своїм вокалом.

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка розповіла, як почувається після пластики: “Не подобаюся собі”

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла, як почувається після пластики. І як так склалося, що блогерка зараз не подобається собі?

Величезна квартира у стилі “лакшері”: Олександр Педан провів екскурсію власною квартирою

Телеведучий Олександр Педан володіє трьома квартирами в Києві та наразі живе у центрі столиці в двоповерхових апартаментах - як же вони виглядають?

Лілія Ребрик вразила вродою старшої дочки Діани: пишні брови за канонами вічної моди

Популярна українська ведуча Лілія Ребрик показала, як змінилася її старша дочка Діана, яка стала справжньою красунею. Про такі брови та губи багато хто лише мріє.

І за кухаря, і за прибиральника: Володимир Остапчук показав, як обслуговує Полтавську

Відомий шоумен Володимир Остапчук ні на мить не залишає кохану Катерину Полтавську без своєї уваги. Про таку турботу інші жінки можуть лише мріяти.

Ранок зірки без макіяжу: 39-річна Тіна Кароль показала себе у всій красі прямо в ліжку

Тіна Кароль відверта зі своїми фанатами, тож часто ділиться з ними цікавими деталями зі свого життя і часто постає в соцмережах без макіяжу - яка ж співачка без гриму?

Вона народила йому 2 дітей: хто та сама щасливиця, яка “вкрала” серце Святослава Вакарчука

Святослав Вакарчук після 20 років шлюбу пішов до іншої жінки, яка народила йому двох чудових дітей - хто нова обраниця співака і як же вона виглядає?