Лілія Ребрик вразила вродою старшої дочки Діани: пишні брови за канонами вічної моди

Популярна українська ведуча Лілія Ребрик показала, як змінилася її старша дочка Діана, яка стала справжньою красунею. Про такі брови та губи багато хто лише мріє.

Популярна українська ведуча Лілія Ребрик цього року стала багатодітною матір’ю. У зірки народилася третя дочка, красуня Аделіна.

Попри те, що родина зіштовхнулася 3 роки тому з серйозними труднощами, які включали втрату роботи, все одно наважилися на цей крок і не пошкодували. Ба більше, Лілія Ребрик вже навіть виходить з декрету, адже брала участь у зйомках останні декілька місяців.

Її старша дочка також не сидить на місці. Діана, окрім навчання, активно розвиває свою акторську кар’єру. Декілька років тому вона навіть отримала велику роль, і зробила чималі гроші.

Лілія Ребрик показала, як виглядає її старша дочка

Лілія Ребрик показала варіант швидкої зачіски
Лілія Ребрик показала, як виглядає її старша дочка

Судячи з усього, успішна кар’єра дівчині забезпечені, адже крім досвіду її матері та таланту, в неї ще є прекрасна зовнішність. Як відомо, на телебачення охоче беруть дівчат, які від природи мають видатну зовнішність.

Дочка Лілії та Андрія дикого вже демонструє шалений потенціал у цьому плані, адже не так давно Ребрик опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільну фотографію зі спадкоємицею і показала, якою вона виросла.

Лілія Ребрик показала, як виглядає її старша дочка. Скріншот особистої сторінки зірки

Так, на кадрі дівчина засвітила великі чорні очі, пишні брови, а також пухкі губи. Буквально усе те, заради чого жінки відвідують майстрів індустрії краси Діані подарував сам Господь.

Нагадуємо, коли стало відомо про вагітність ведучої третьою дитиною, їй довелося зіштовхнутися з критикою зі сторони публіки. Сім’ю звинувачували у тому, що вони наважилися на поповнення заради можливості виїхати для чоловіка. Зірка спростувала дану інформацію, а пізніше підкріпила своє слово ділом, адже до сьогодні родина продовжує залишатися у своєму маєтку в Києві.

На сторону ведучої також стала велика кількість інших українських зірок, які засудили суспільство за цькування вагітної жінки.

Схожі статті

Катя Осадча показала, як балує сина Горбунова: елітний автомобіль і все найкраще

Катя Осадча показала, як балує сина від Юрія Горбунова. Для хлопчика приготували елітний автомобіль і все найкраще. Усі деталі в нашій статті.

Готова забути все: колишня дружина Потапа вразила зізнанням про стосунки з ним

Колишня дружина Потапа Ірина Горова вразила зізнанням про стосунки з ним. Характер взаємин продюсерів змінився, і приховати це вже не вдалося.

Дружина Віктора Павліка розповіла, як почувається після пластики: “Не подобаюся собі”

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла, як почувається після пластики. І як так склалося, що блогерка зараз не подобається собі?

Величезна квартира у стилі “лакшері”: Олександр Педан провів екскурсію власною квартирою

Телеведучий Олександр Педан володіє трьома квартирами в Києві та наразі живе у центрі столиці в двоповерхових апартаментах - як же вони виглядають?

І за кухаря, і за прибиральника: Володимир Остапчук показав, як обслуговує Полтавську

Відомий шоумен Володимир Остапчук ні на мить не залишає кохану Катерину Полтавську без своєї уваги. Про таку турботу інші жінки можуть лише мріяти.

Ранок зірки без макіяжу: 39-річна Тіна Кароль показала себе у всій красі прямо в ліжку

Тіна Кароль відверта зі своїми фанатами, тож часто ділиться з ними цікавими деталями зі свого життя і часто постає в соцмережах без макіяжу - яка ж співачка без гриму?