Простора тераса та стильний інтер’єр: Лілія Ребрик показала, як виглядає її сімейний будинок

Хоча, відома телеведуча Лілія Ребрик має власну квартиру в центрі столиці, вона віддає перевагу затишному будинку, який розміщений за межами Києва.

Популярна українська телеведуча та актриса Лілія Ребрик має розкішний будинок у передмісті Києва. Вона часто показує його у своєму Instagram-блозі, тож спеціально для вас, ми зібрали декілька показових фото, аби можна було оцінити маєток зірки.

Маєток складається з двох просторих поверхів, оточених мальовничим сосновим лісом. Велика територія з ідеально доглянутим зеленим газоном та високим дерев’яним парканом створює атмосферу приватності та затишку. На подвір’ї сім’я облаштувала басейн, теплицю для вирощування рослин, а також затишні зони для відпочинку. Діти Лілії також знаходять розваги на батуті, що додає радості до їхнього щоденного життя.

Лілія Ребрик показала, як виглядає її будинок
Лілія Ребрик показала, як виглядає її будинок

Інтер’єр особняка вражає своєю світлою та теплою палітрою, яка візуально розширює простір. Стіни прикрашені картинами, а стильні підвісні світильники гармонійно доповнюють загальну атмосферу. Кімната для дочок Лілії виконана в ніжних рожевих тонах, стіни прикрашені малюнками квітів та пташок.

Лілія Ребрик показала, як виглядає її будинок
Лілія Ребрик показала, як виглядає її будинок

Панорамні вікна пропускають в будинок багато сонячного світла, відкриваючи прекрасний вид на навколишню природу. Це ідеальне місце для того, щоб насолоджуватися красою ландшафту в будь-яку пору року.

Лілія Ребрик показала, як виглядає її будинок
Лілія Ребрик показала, як виглядає її будинок

Хоча у сім’ї є також квартира в Києві, Лілія Ребрик віддає перевагу частішим візитам до свого приватного будинку. Тут вони можуть насолоджуватися спокоєм, затишком та єднанням з природою, що оточує їх. Цей особняк став не лише домом, а й місцем, де здійснюються мрії, де родина проводить незабутні миті разом, відпочиваючи від метушні великого міста. Проте, наразі, сім’я готується до переїзду в більший маєток, адже телеведуча хоче, аби у кожної з її донечок був власний простір.

Схожі статті

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.

Як виглядає екс-чоловік Слави Камінської? Успішний лікар, який передав красу дочці зірки

Зараз Слава Камінська охоче хизується своїми дітьми, адже вони виросли з надзвичайними зовнішніми даними. Як же виглядає батько спадкоємців зірки?

Як чоловік і дружина: Шовкопляс Неля Володимирівна та Гордєєв Єгор Сергійович зачарували 1+1

Шовкопляс Неля Володимирівна та Гордєєв Єгор Сергійович зачарували канал "1+1", а все тому, що публіка вже давно помітила, як вони підходять одне одному.

Невдалий макіяж: Тіна Кароль показала зліплені від туші вії та викликала здивування публіки

Тіна Кароль показала зліплені від туші вії та викликала здивування публіки. Артисти також бувають не ідеальними, а інколи відкрито не звертають уваги на недоліки в образі.

Так ось, як виглядає його брат: 43-річний Притула показав, з ким провів все своє дитинство

Шоумен Сергій Притула ще з молодих років є достатньо медійною людиною, на відміну від його рідного старшого брата Василя - хто він і чим займається?