Дружина Віктора Павліка розповіла, як почувається після пластики: “Не подобаюся собі”

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла, як почувається після пластики. І як так склалося, що блогерка зараз не подобається собі?

Коли дружина Віктора Франковича тільки-но стала популярною, вона зіштовхнулася з жорстокими реаліями: публіка не припиняла її критикувати абсолютно за все. Звичайно, предметом частих обговорень ставала її зовнішність. Комусь не подобався її ніс, комусь фігура, тощо. Але на рахунок свого носика Катерина завжди була вельми принциповою і говорила про те, що на ринопластику йти не хоче.

Але після того, як вона побачила результат на своїй рідній сестрі, що мала таку ж форму носа, то передумала. Пізніше блогерка заявила, що впевнено та сміливо йде на даний крок. Після операції на носі була також корекція підборіддя та маніпуляції косметологічнаго характеру. Тим не менш, це не врятувало Катерину від спонтанної не любові до того, що вона побачила у відображенні в дзеркалі.

Дружина Віктора Павліка розповіла, які в неї відчуття після пластики

Молода дружина Віктора Павліка розповіла, що сталося вранці у понеділок
Дружина Віктора Павліка розповіла, які в неї відчуття після пластики

Так, нещодавно блогерка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на які показала, як виглядає. Катерина зізналася, що у цей день їй абсолютно нічого в собі не подобається. Мовляв, волосся випадає, шкіра також в поганому стані.

“Не подобаюся собі. З волоссям жах, зі шкірою також”

Дружина Віктора Павліка розповіла, які в неї відчуття після пластики. Скріншот особистої сторінки блогерки

До дзеркала Катерина підійшла у бежевому образі у вільній футболці та довгі спідниці. На ногах в неї нічого не було. Волосся було просто зібране у хвостик, а своє обличчя вона зблизька не показала.

Нагадуємо, нещодавно Катерина повідомила про свою госпіталізацію. Вперше за багато років блогерка знову мала рецидив циститу, до того ж гострого. Раніше зірка розповідала, що змогла перемогти хворобу за допомогою німецької вакцини. Але вона довго не робила вакцинацію і врешті-решт це таки вилилося у загострення недуги.

Схожі статті

Катя Осадча показала, як балує сина Горбунова: елітний автомобіль і все найкраще

Катя Осадча показала, як балує сина від Юрія Горбунова. Для хлопчика приготували елітний автомобіль і все найкраще. Усі деталі в нашій статті.

Готова забути все: колишня дружина Потапа вразила зізнанням про стосунки з ним

Колишня дружина Потапа Ірина Горова вразила зізнанням про стосунки з ним. Характер взаємин продюсерів змінився, і приховати це вже не вдалося.

Величезна квартира у стилі “лакшері”: Олександр Педан провів екскурсію власною квартирою

Телеведучий Олександр Педан володіє трьома квартирами в Києві та наразі живе у центрі столиці в двоповерхових апартаментах - як же вони виглядають?

Лілія Ребрик вразила вродою старшої дочки Діани: пишні брови за канонами вічної моди

Популярна українська ведуча Лілія Ребрик показала, як змінилася її старша дочка Діана, яка стала справжньою красунею. Про такі брови та губи багато хто лише мріє.

І за кухаря, і за прибиральника: Володимир Остапчук показав, як обслуговує Полтавську

Відомий шоумен Володимир Остапчук ні на мить не залишає кохану Катерину Полтавську без своєї уваги. Про таку турботу інші жінки можуть лише мріяти.

Ранок зірки без макіяжу: 39-річна Тіна Кароль показала себе у всій красі прямо в ліжку

Тіна Кароль відверта зі своїми фанатами, тож часто ділиться з ними цікавими деталями зі свого життя і часто постає в соцмережах без макіяжу - яка ж співачка без гриму?