Катя Осадча показала, як балує сина Горбунова: елітний автомобіль і все найкраще

Катя Осадча показала, як балує сина від Юрія Горбунова. Для хлопчика приготували елітний автомобіль і все найкраще. Усі деталі в нашій статті.

Катерина Осадча — мама з величезним досвідом. В неї вона стала ще раніше, ніж стала відомою. Неодноразово телеведуча зізнавалася, що зі своїм первістком ілею вони насправді росли разом. І так само вона може багато чому навчитися у нього, як і він у неї.

Катя Осадча показала, як балує сина Горбунова

Катя Осадча та Юрій Горбунов показали, як виглядає їхній будинок
Катя Осадча показала, як балує сина Горбунова. Скріншоти особистої сторінки зірки

Поки молода журналістка будувала кар’єру на українському телебаченні, вдома на неї чекав синочок. Тоді вона вже розлучилася з депутатом Олегом Поліщуком та виховувала сина сама, інколи прибігаючи до допомоги бабусі хлопчика.

Хтоб міг подумати, що менше, ніж через 15 років у її житті з’явиться людина, від якої зірка завагітніє. Втім, Катерина не поспішала ділитися щасливою новиною, і розповіла про цікаве положення вже тоді, коли ніяких сумнівів ні в чому не було.

Незабаром пара побралася, а потім з’явився Іван. Ще через 6 років Катерина повідомила про свою багатодітність: у зірки народився син Данила. Саме його нещодавно Катерина показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. І не в оточенні іграшок, а за кермом розкішного автомобілю Порше.

Хлопчик за кермом виглядав дуже серйозним, а одягнений був у теплий спортивний одяг. Безумовно, такий стиль йому пасує, і можливо він по впливає на його майбутнє, і хлопчик буде рухатися вперед до успіху та розкоші. Але немає сумнівів, що для батьків головне — це його щастя та здоров’я.

Нагадуємо, зараз старший син Катерини Ілля навчається у Сполучених Штатах Америки та пов’язав своє життя з технологіями. Хлопець неодноразово говорив про те, що в планах у нього повернутися до України та працювати над її розвитком. Але поки що він проїжджає на батьківщину лише на канікули та проводить разом сім’єю свята. З вітчимом в нього прекрасні стосунки, і як виявилося, деякий час вони навіть жили всією сім’єю в одному будинку.

Схожі статті

Готова забути все: колишня дружина Потапа вразила зізнанням про стосунки з ним

Колишня дружина Потапа Ірина Горова вразила зізнанням про стосунки з ним. Характер взаємин продюсерів змінився, і приховати це вже не вдалося.

Дружина Віктора Павліка розповіла, як почувається після пластики: “Не подобаюся собі”

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла, як почувається після пластики. І як так склалося, що блогерка зараз не подобається собі?

Величезна квартира у стилі “лакшері”: Олександр Педан провів екскурсію власною квартирою

Телеведучий Олександр Педан володіє трьома квартирами в Києві та наразі живе у центрі столиці в двоповерхових апартаментах - як же вони виглядають?

Лілія Ребрик вразила вродою старшої дочки Діани: пишні брови за канонами вічної моди

Популярна українська ведуча Лілія Ребрик показала, як змінилася її старша дочка Діана, яка стала справжньою красунею. Про такі брови та губи багато хто лише мріє.

І за кухаря, і за прибиральника: Володимир Остапчук показав, як обслуговує Полтавську

Відомий шоумен Володимир Остапчук ні на мить не залишає кохану Катерину Полтавську без своєї уваги. Про таку турботу інші жінки можуть лише мріяти.

Ранок зірки без макіяжу: 39-річна Тіна Кароль показала себе у всій красі прямо в ліжку

Тіна Кароль відверта зі своїми фанатами, тож часто ділиться з ними цікавими деталями зі свого життя і часто постає в соцмережах без макіяжу - яка ж співачка без гриму?