Щаслива дружина і маленька принцеса: Влад Яма поділився радісними новинами зі Штатів

Після переїзду до Сполучених Штатів Америки Влад Яма поділився радісними новинами з еміграції. Як ніяк, хореограф та його дружина давно мріяли про дівчинку.

Після переїзду за кордон Влад Яма дав одне -єдине інтерв’ю, в якому поділився новиною щодо планування вагітності у дружини.

Зірка заявив, що вони з Ліліаною давно думають про поповнення в родині, але на цей раз хотіли б мати дочку.При цьому, пара спершу поговорила з Леоном, який спочатку був зовсім не готовий до появи в нього братика чи сестричку, але пізніше налаштувався до цієї події настільки, що сам почав просити про них у батьків.

Влад Яма показав, як його дружина проводить час з маленькою дівчинкою

Влад Яма показав, чого досяг його син після еміграції
Влад Яма показав, як його дружина проводить час з маленькою дівчинкою

Влад тим часом займається адаптацією до нового життя у Флориді. Зокрема, він заробляє за допомогою корпоративів та заходів, активно бере участь у різноманітних благочинних ініціативах, продовжує вести свій блог та заробляти за допомогою нього.

Ліліана після величезної перерви повернулася до публічного простору та відновила свою роботу над власним контентом. Але інколи найцікавіші речі потрапляють в інтернет через інші руки. Наприклад, днями хореограф опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фото своєї дружини, яка стояла під стінкою разом з маленькою дівчинкою.

Влад Яма показав, як його дружина проводить час з маленькою дівчинкою. Скріншот особистої сторінки зірки

Було помітно, що дівчата знайшли спільну мову, адже Кудлай притримували дитину за плече. А дівчинка виглядала дуже розслабленою та спокійною, що вельми не просто для досягнення для людини, яка не відноситься напряму до сім’ї, де виховується малюк.

Нагадуємо, що до еміграції Влад неодноразово говорив про своє бажання переїхати до Сполучених Штатів Америки. Саме тому публіка схиляється до думки, що хореограф не планує повертатися до України навіть після перемоги. Сам Влад на цей рахунок абсолютно нічого не говорить.

Схожі статті

Як чоловік і дружина: Шовкопляс Неля Володимирівна та Гордєєв Єгор Сергійович зачарували 1+1

Шовкопляс Неля Володимирівна та Гордєєв Єгор Сергійович зачарували канал "1+1", а все тому, що публіка вже давно помітила, як вони підходять одне одному.

Невдалий макіяж: Тіна Кароль показала зліплені від туші вії та викликала здивування публіки

Тіна Кароль показала зліплені від туші вії та викликала здивування публіки. Артисти також бувають не ідеальними, а інколи відкрито не звертають уваги на недоліки в образі.

Так ось, як виглядає його брат: 43-річний Притула показав, з ким провів все своє дитинство

Шоумен Сергій Притула ще з молодих років є достатньо медійною людиною, на відміну від його рідного старшого брата Василя - хто він і чим займається?

Простора тераса та стильний інтер’єр: Лілія Ребрик показала, як виглядає її сімейний будинок

Хоча, відома телеведуча Лілія Ребрик має власну квартиру в центрі столиці, вона віддає перевагу затишному будинку, який розміщений за межами Києва.

Катя Осадча показала, як балує сина Горбунова: елітний автомобіль і все найкраще

Катя Осадча показала, як балує сина від Юрія Горбунова. Для хлопчика приготували елітний автомобіль і все найкраще. Усі деталі в нашій статті.

Готова забути все: колишня дружина Потапа вразила зізнанням про стосунки з ним

Колишня дружина Потапа Ірина Горова вразила зізнанням про стосунки з ним. Характер взаємин продюсерів змінився, і приховати це вже не вдалося.