Невдалий макіяж: Тіна Кароль показала зліплені від туші вії та викликала здивування публіки

Тіна Кароль показала зліплені від туші вії та викликала здивування публіки. Артисти також бувають не ідеальними, а інколи відкрито не звертають уваги на недоліки в образі.

Впродовж довгої та успішної кар’єри Тіна Кароль спробувала велику кількість образів, приміряла їх всі, з’являлася на публіці в різноманітному вигляді, починаючи від короткого волосся, і закінчуючи луком фатальної жінки.

І усі вибрані нею образи їй надзвичайно пасували. Мало того, артистка стала задавати тон та тренди. А це ідеально для тих, хто хоче заробляти за допомогою рекламних компаній, і Тіна Кароль їх також отримала безліч.

Тепер же артистка може собі дозволити показуватися і без макіяжу або ж з невдалим мейкапом.

Тіна Кароль показала, як виглядає з невдалим макіяжем

Тіна Кароль вразила несподівано новим образом у кліпі
Тіна Кароль показала, як виглядає з невдалим макіяжем

Так, днями артистка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже пост, на якому показала, як на фарбувалася самостійно. У зірки ідеальний тон шкіри, красиві брови, губи. Також Тіна обрала легкі рожеві тіні для того, аби підкреслити яскравість своїх очей. Але зірку підвела туш.

Так як Кароль взяла своє обличчя крупним планом помітно, що вії на знімку просто зліпилися між собою.

Тіна Кароль показала, як виглядає з невдалим макіяжем. Скріншот особистої сторінки зірки

Можна припустити, що Тіна сама хотіла досягти такого ефекту. І тим не менш візажисти зазвичай навпаки намагаються подібного уникати.

Нагадуємо, що не так давно Тіні Кароль почали приписувати роман. Сама артистка не тільки його не підтвердила, але і взагалі ніяк не коментувала дану інформацію.

Напроти, Кароль неодноразово говорила про те, що навіть якщо вийде заміж, не вважаю за потрібне розповідати про це на широку публіку. Тому преса небо як розбурхалася. Одразу почали звучати думки про те, що поп-діва може бути давно заміжнею, і про це просто ніхто не знає. Тим паче, що 4 роки тому співачка вперше заговорила про те, що вона готова впустити в своє серце нового чоловіка і навіть народити від нього дитину.

Схожі статті

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.

Як виглядає екс-чоловік Слави Камінської? Успішний лікар, який передав красу дочці зірки

Зараз Слава Камінська охоче хизується своїми дітьми, адже вони виросли з надзвичайними зовнішніми даними. Як же виглядає батько спадкоємців зірки?

Як чоловік і дружина: Шовкопляс Неля Володимирівна та Гордєєв Єгор Сергійович зачарували 1+1

Шовкопляс Неля Володимирівна та Гордєєв Єгор Сергійович зачарували канал "1+1", а все тому, що публіка вже давно помітила, як вони підходять одне одному.

Так ось, як виглядає його брат: 43-річний Притула показав, з ким провів все своє дитинство

Шоумен Сергій Притула ще з молодих років є достатньо медійною людиною, на відміну від його рідного старшого брата Василя - хто він і чим займається?

Щаслива дружина і маленька принцеса: Влад Яма поділився радісними новинами зі Штатів

Після переїзду до Сполучених Штатів Америки Влад Яма поділився радісними новинами з еміграції. Як ніяк, хореограф та його дружина давно мріяли про дівчинку.