Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Слава Фролова одразу полюбилася публіці здебільшого за рахунок того, що ведуча має таке собі народне серце. Зірка ніколи не страждала на снобізм, зверхність, до всіх ставилася доброзичливо і ніколи не дозволяла собі переходити якісь межі у спілкуванні.

Вельми швидко про неї дізнався увесь світ, коли вона у статусі судді відбирала таланти, які боролися за звання переможця на шоу. Але згодом стало відомо, що Фролова більше не бачить себе у цій ролі та взагалі припиняє телевізійну кар’єру.

Роки минали, а Фролова так і не з’являлася на екрані. За цей час публіка навіть встигла про неї забути. Але ті фанати, які слідкували за ведучою, лише засумували за нею.

Слава Фролова показала, як змінилася

Куди зникла екс-суддя Україна має талант Слава Фролова
Слава Фролова показала, як змінилася

В якийсь момент Фроловій ще й вдалося потрапити у скандал, і сталося це через депутата, який через необережність і за світив листування з ведучою, яка на той момент просила посприяти вступу її сина до вищого навчального закладу.

Але сильно репутація зірки від цього не постраждала, адже увесь цей час вона активно займалася і благочинністю, і різноманітними освітніми ініціативами, а також взялася за режисерську діяльність.

Серйозно змінилося не тільки її життя, але і зовнішність. Слава Фролова більше не та відома білявка, а красуня з темним волоссям.

При цьому помітно, що Фролова стала ще стрункішою. Нічого про її особисте життя нині невідомо, адже Фролова навіть якщо дає інтерв’ю, то здебільшого через свою професійну діяльність.

Але після 24 лютого на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram почали набагато частіше з’являтися різноманітні публікації і зірка навіть декілька разів показала своїх дітей. Так само Фролова з’являється на акаунтах інших користувачів, які безпосередньо зв’язані з нею через заходи та фонди.

Схожі статті

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.

Як виглядає екс-чоловік Слави Камінської? Успішний лікар, який передав красу дочці зірки

Зараз Слава Камінська охоче хизується своїми дітьми, адже вони виросли з надзвичайними зовнішніми даними. Як же виглядає батько спадкоємців зірки?

Як чоловік і дружина: Шовкопляс Неля Володимирівна та Гордєєв Єгор Сергійович зачарували 1+1

Шовкопляс Неля Володимирівна та Гордєєв Єгор Сергійович зачарували канал "1+1", а все тому, що публіка вже давно помітила, як вони підходять одне одному.

Невдалий макіяж: Тіна Кароль показала зліплені від туші вії та викликала здивування публіки

Тіна Кароль показала зліплені від туші вії та викликала здивування публіки. Артисти також бувають не ідеальними, а інколи відкрито не звертають уваги на недоліки в образі.

Так ось, як виглядає його брат: 43-річний Притула показав, з ким провів все своє дитинство

Шоумен Сергій Притула ще з молодих років є достатньо медійною людиною, на відміну від його рідного старшого брата Василя - хто він і чим займається?