Як чоловік і дружина: Шовкопляс Неля Володимирівна та Гордєєв Єгор Сергійович зачарували 1+1

Шовкопляс Неля Володимирівна та Гордєєв Єгор Сергійович зачарували канал "1+1", а все тому, що публіка вже давно помітила, як вони підходять одне одному.

Часто стається так, що знаменитості, починаючи співпрацю, намагаються викликати інтерес у публіки, створюючи хімію штучно. У когось це виходить, як наприклад, у Дана Балана та Тіни Кароль, у когось навпаки — ні, і всі спроби зробити це марні.

Але стається і так, що люди навпаки уникають подібного ефекту, але він сам виникає, і для цього не потрібно взагалі ніяк старатися. Ця проблема зустрілася Єгору Гордєєву та Нелі Шовкопляс.

Ведучі “Сніданку з 1+1” показали, як виглядають разом в кадрі

Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв показали, як проводять час разом
Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв показали, як проводять час разом

Коли цей тандем розпочав своє існування, публіка одразу примітили, що діти Нелі надзвичайно схожі на Єгора. Із тих пір понеслося! Цих двох постійно підозрюють не тільки у романі, але й в романтичному зв’язку в минулому. Мовляв, цілком можливо, що їх об’єднує дещо більше, ніж робота.

І обидва дали вже масу інтерв’ю, яких кожного разу спростовували домисли стосовно романтичного зв’язку, який гіпотетично міг виникнути між ними. І хоча все вже давно сказано та зроблено, нещодавно на офіційному акаунті ранкового шоу з’явилося нове фото з ведучими, на якому вони виглядають надзвичайно гармонійно.

Цей кадр став зайвим свідченням того, що публіка все ж таки не просто так бачила Єгора та Нелю як потенційну пару, адже виглядають разом вони дійсно фантастично.

Нагадуємо, Єгор, за офіційною версією, холостяк. А от Неля Шовкопляс минулого року розповіла, що була зі своїм чоловіком на межі розлучення. Пара навіть подала заяву на розірвання шлюбу, і обставини в країні не по сприяли швидкому завершенню цієї справи, що врешті-решт вилилося у прийняття молодими людьми іншого кроку.

Так, врешті-решт ведуча та її чоловік вирішили спробувати ще раз і на даний момент активно працюють над своїми стосунками. Зокрема Шовкопляс зізнається, що відвідує психотерапевта.

Схожі статті

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.

Як виглядає екс-чоловік Слави Камінської? Успішний лікар, який передав красу дочці зірки

Зараз Слава Камінська охоче хизується своїми дітьми, адже вони виросли з надзвичайними зовнішніми даними. Як же виглядає батько спадкоємців зірки?

Невдалий макіяж: Тіна Кароль показала зліплені від туші вії та викликала здивування публіки

Тіна Кароль показала зліплені від туші вії та викликала здивування публіки. Артисти також бувають не ідеальними, а інколи відкрито не звертають уваги на недоліки в образі.

Так ось, як виглядає його брат: 43-річний Притула показав, з ким провів все своє дитинство

Шоумен Сергій Притула ще з молодих років є достатньо медійною людиною, на відміну від його рідного старшого брата Василя - хто він і чим займається?

Щаслива дружина і маленька принцеса: Влад Яма поділився радісними новинами зі Штатів

Після переїзду до Сполучених Штатів Америки Влад Яма поділився радісними новинами з еміграції. Як ніяк, хореограф та його дружина давно мріяли про дівчинку.