Наталія Могилевська показала, яку домівку подарувала дочкам: так жити мріють всі

Наталія Могилевська півроку тому зізналася, що стала матір'ю двічі та має двох прийомних дочок. Але яку домівку вона насправді подарувала своїм спадкоємицям?

Наталія Могилевська присвятила 30 років в своїй сценічні кар’єрі. І лише 3 роки з них пішли на дітей та сім’ю. Так, рік тому артистка вперше зізналася про те, що в неї з’явилися прийомні дочки. Мова йде про двох прекрасних дівчат на ім’я Софія та Мішель.

Наталія Могилевська показала, в якому будинку живе з дочками

Наталія Могилевська нарешті показала свого чоловіка
Наталія Могилевська показала, в якому будинку живе з дочками

Вони — рідні сестри, і Наталія Могилевська зовсім не очікувала, що удочерить одразу двох. Спочатку артистка познайомилася з молодшою, і одразу захотіла її забрати. Пізніше вона дізналася, що в неї є старша сестра, яка увесь цей час піклувалася про дівчинку, і не думала двічі.

Наталія Могилевська любить у свій день народження не лише отримувати, але й дарувати подарунки
Наталія Могилевська показала, в якому будинку живе з дочками

Тепер на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram регулярно з’являються кадри, на яких вона показує, яку домівку подарувала дітям. На знімках дівчата проводять час на газоні, насолоджуються гортензіями та трояндами, весело проводять час біля будинку.

Наталія Могилевська показала, в якому будинку живе з дочками

У них є свої кімнати, і вони великі та просторі. Зокрема, Наталія Могилевська навіть якось показувала, як маленька Софія збирається після новини про те, що вони їдуть на Чорне море. Немає сумнівів, що цей будинок став справжнім домом для обидвох. Зокрема Могилевська зізналася, що Мішель знову відчуває себе дитиною і проживає правильні для підліткового віку речі.

А Софія дуже прив’язалашся до своєї прийомної мами. І дівчинка зовсім не ховає своєї любові до співачки.

Нагадуємо, що вперше про материнство артистка публіка дізналася після новини в соціальних мережах про те, що її бачили в Києві разом з маленькою дівчинкою, яка зверталася до неї як до матері. Тоді фанати припустили, що Наталія Могилевська таємно народила. Вона в свою чергу через декілька місяців зробила сюрприз шанувальникам у новорічну ніч, розповівши всю правду.

Схожі статті

Змінила зачіску та одяг: як виглядає 67-річна Оксана Білозір після того, як схудла на 15 кг

Оксана Білозір вражаюче виглядає на свій вік, але цьому є і її велика заслуга, адже співачка постійно слідкує за собою - як зараз виглядає артистка?

Гламурніше, ніж ви думали: як виглядає елітна квартира Єфросиніної, яка обожнює дорогі бренди

Говорять, що будинок, в якому живе людина, може багато про що розповісти. Що ще можна дізнатися про Машу Єфросініну, якщо зазирнути до її квартири?

Руслан Сенічкін потрапив у конфуз в ефірі 1+1: довелося перевести погляд з Людмили Барбір

Ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін потрапив у конфуз в прямому ефірі, в результаті чого зірці довелося перевести погляд з Людмили Барбір.

Не єдині у батьків: Дорофєєва та Позитив показали брата і сестру, які з ними з дитинства

Про Дорофєєву і Позитива говорять всі, адже вони здобули шалену популярність ще будучи разом у гурті, але мало хто знає, що Надя має брата, а Олексій сестру - хто вони і як виглядають?

Як виглядає коханий Камалії, з яким вона познайомилася на вечірці: вже є спільне фото

Найбагатша співачка України Камалія показала, як виглядає її коханий та розповіла про стосунки з ним. Їхня доленосна зустріч відбулася на вечірці.

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.