Як зараз виглядає вдівець Ніни Матвієнко: художник, який назавжди втратив свою музу

Як зараз виглядає чоловік душі української пісні Ніни Матвієнко? Він – художник, який назавжди залишився без музи, з якою прожив разом понад 50 років.

На довгому та тернистому шляху Ніну Матвієнко завжди супроводжував її чоловік Петро Гончар. Особливо гучно його ім’я зазвучало 2021-го, коли Ніна Митрофанівна на телебаченні заявила про те, що розлучається з благовірним і розповіла публіці про всі свої образи, які накопичилися в неї за 50 років спільного життя.

Зірка заявила, що чоловік не поважав її зусиль, часто сидів на шиї, а також не був вірним. На той момент він вже деякий час жив у своїй майстерні. Нібито, в будинку йому було некомфортно і тому він з’їхав. Тому в парі і розгорівся скандал. Цікаво, що Тоня Матвієнко, ніби знала, що все налагодиться, адже негостро реагувала на подібні обговорення.

І дійсно, вже через декілька місяців Ніна Матвієнко знайшла компроміси зі своїм чоловіком, а публіку попросила забути про те, що вона наговорила в інтерв’ю.

Як зараз виглядає вдівець Ніни Матвієнко

Вдівець Ніни Матвієнко розкрив причину їхнього розривуЯк зараз виглядає вдівець Ніни Матвієнко

Можливо, тоді сім’я вже знала про хворобу артистки, але фанати навіть не здогадувалися. Шлюб Ніни Митрофанівни та Петра Гончара був врятований, а через 3 роки художник став вдівцем.

На церемонії прощання з артисткою він тримався стійко, не плакав, уважно слідкував за гостями та порядком в залі. Художник підтримував свою дочку, яка була невтішною і пізніше став для неї опорою.

Петро Гончар
Як зараз виглядає вдівець Ніни Матвієнко

Пан Петро — людина творча, але, судячи з усього, до публічності неохоча. Чоловік уникає розмов з журналістами і взагалі не говіркий на теми, що можуть цікавити пресу.

Звичайно, від очей публіки не приховується той факт, що чоловік завжди був дуже привабливим та харизматичним, тому вибір Ніни Матвієнко цілком логічний. Зараз вже він виконує обов’язки дідуся і підтримує свою дочку, зокрема, проводячи час разом з маленькою Ніною, яка колись була названа на честь своєї бабусі.

Схожі статті

Мірзоян показав своїх синів не від Тоні Матвієнко: він з нею гастролював, а вони росли

Арсен Мірзоян показав своїх синів не від Тоні Матвієнко, а від першої дружини, якій не був вірний. Він гастролював з коханою, а вони дивилися на нього по телевізору.

Ярославський показав, з ким замість Мартиновської проводить вечір: також вміє готувати

Суддя кулінарної програми МастерШеф Володимир Ярославський показав, з ким замість Мартиновської проводить вечір. Такі моменти найщасливіші, і зірка розділив їх не з Ольгою.

“Знімання закінчилися на дивані”: Оля Полякова після Міцкевича і Єжова знайшла нового “коханця”

Оля Полякова після Влада Міцкевича і Макса Єжова знайшла нового "коханця". Який чоловік на цей раз заслужив увагу співачки? Подробиці в нашому матеріалі.

Наталія Холоденко вперше показала свого дорослого сина і маленьку доньку: майже Бріджертони

Зірковий психолог Наталія Холоденко вперше показала свого дорослого сина і маленьку доньку. Сім'я не тільки живе розкішно, але і виглядає як Бріджертони.

Елегантна й стильна: 41-річна Катерина Осадча показала жінку, яка її народила – дві копії

Телеведуча Катерина Осадча хоч і має власну сім'ю, але не забуває і про свою родину, в якій виросла - як виглядає мама зірки телеекрану і чим займається?

Щасливі четверо: 30-річна вагітна Анна Кошмал вперше показала свого чоловіка – хто він

Анна Кошмал очікує на другу дитину, а чоловіка і досі за всі роки шлюбу не показувала публічно - у свій ювілей акторка розкрила всі карти. Як він виглядає?